gdzie mój mózg? gdzieś mi go tu rozj🤬o...
podpis użytkownika
Rock.
Wszystko na odwrót...
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

zróbcie zbiorczy i walcie tam kwejkowe jebdzidowe gówno bo to jest irytujące już

jebzdzidy tutaj, czekam na newsy z pudelka oraz nowości ze świata ekologów i weterynarzy... Może też specjalny dział "Czemu przemoc jest zła".

Proponuję też nie wrzucać żadnych materiałów z yt, a nawet własnych materiałów. Najlepiej w ogóle nic nie wrzucać.
@up ja sugeruję, żebyśmy poszli jeszcze dalej- wszystkie tematy, które nie zostały założone przez użyszkodnika @opusative powinny być automatycznie usuwane.
podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Catatombe skoro w twym guście są tego typu materiały to dlaczego siedzisz na sadolu ? Odwiedź strony typu kwejk czy jebzzidy tam znajdziesz ludzi o podobnych guścikach do twojego

@up i po raz kolejny człeń jak ty, ile razy można powtarzać,k🤬a ile, że nie każdy odwiedza każdą stronę i jeśli materiał jest fajny to można wrzucić,gdyby się nie spodobało to zgniło by w poczekalni... Ale nie zawsze znajdzie się ktoś kto myśli że ten portal jest tylko dla niego

podpis użytkownika
Lubię gify

RapujacyToster,
zawsze się znajdzie ktoś podobny do ciebie, smutne aczkolwiek prawdziwe tak samo znajdą się ludzie którzy uważają to za zwykłe gówno....
a twoje wrzuty tutaj no cóż....inna bajka
zawsze się znajdzie ktoś podobny do ciebie, smutne aczkolwiek prawdziwe tak samo znajdą się ludzie którzy uważają to za zwykłe gówno....
a twoje wrzuty tutaj no cóż....inna bajka