<opis dodany przez morderatora> Ciekawość to pierwszy stopień do piekła a miłość bywa bolesna </opis dodany przez morderatora>
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:36
<opis dodany przez morderatora> Ciekawość to pierwszy stopień do piekła a miłość bywa bolesna </opis dodany przez morderatora>
A zatem błędne było me agitowanie się iż Waszmość sieje dezolacyje w tymże zacnym gronie i dusznie przeprosić pragnę gdyż z głupia palnąłem obelgę.
Jakby Ci kuzyni 20 lat młodsi o 9 rano wbijali do pokoju i skakali po łóżku, kazali oglądać te same bajki w kółko, siedziałbyś na komputerze tak wolnym, że te z przed 20 lat były szybsze to też by Ci się w dupie poprzewracało^^
Jakbym miał mieć taki jak moje kuzynostwo to wolałbym jednak KFC-,- szczęście, że za 2 dni będę u siebie w szałasie i będę mógł nanieść trochę internetu w wiaderkach ze studni to sobie pośmigam jak człowiek a nie jak żółw...
Murzyn, poezja mega!!! powiem nawet, że lepsze niż cały ten filmik z ucinaniem wacka;)
@Murzyn - podobno żółwie przechowują szybki internet w skorupach. Nie wiem ile w tym prawdy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie