📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:15
🔥
Szybka karma na śląsku
- teraz popularne

Panie Kapitanie. A da się staczać w górę?;o
Kaczorek jest spoko
Ma dobre żarty odnośnie smoleńska xD
Kaczorek jest spoko

@Pan Kapitan
Właściwie ci których uznałeś za mało poważnych zapowiadają się lepiej niż reszta chlewu.
Właściwie ci których uznałeś za mało poważnych zapowiadają się lepiej niż reszta chlewu.

@Pan Kapitan Korwinów? Najpierw ogarnij i wsłuchaj się w jego słowa i argumenty, potem oceniaj. Bo to media wykreowały go na wariata i człowieka niepoważnego. Jak dla mnie w większości swoich poglądów ma rację.
Kolega darky02 ma rację. Korwin-Mikke jest przedstawiany przez media jako szaleniec i przez wielu jako szaleniec odbierany. Ale prawda jest taka, że jeśli większość obywateli nauczono, że 2*2=5, to za durnia uznają kogoś, kto jasno stwierdzi, że 2*2=4.

Korwin Mikke jest chyba jedynym politykiem, który chce dobra ogółu i który nie jest tchórzem. Gdyby wygrał wybory pewnie wkrótce miałby wypadek, ale nic nie robiąc tylko ułatwiamy sprawę "tym złym".
voldemorf napisał/a:
Kolega darky02 ma rację. Korwin-Mikke jest przedstawiany przez media jako szaleniec i przez wielu jako szaleniec odbierany. Ale prawda jest taka, że jeśli większość obywateli nauczono, że 2*2=5, to za durnia uznają kogoś, kto jasno stwierdzi, że 2*2=4.
Ja wiem, że masz 19 lat, ale proponuje zapoznać się ze światową polityką a dopiero potem wygłaszać osądy. Jakby JKM rzeczywiście miał takie zajebiste pomysły to pewnie na jego systemie opierałoby się chociaż kilka państw. Niestety, obecnie żadne państwo na świecie nie podziela jego poglądów, no i coś w tym musi być. Prawda jest taka, że obecnie nie ma na kogo głosować. Niby Palikot ma fajne pomysły, ale wszyscy boją się na niego głosować w obawie, że jest marionetką Tuska. Ja również.
LegendarnyZiom napisał/a:
Ja wiem, że masz 19 lat, ale proponuje zapoznać się ze światową polityką a dopiero potem wygłaszać osądy. Jakby JKM rzeczywiście miał takie zajebiste pomysły to pewnie na jego systemie opierałoby się chociaż kilka państw. Niestety, obecnie żadne państwo na świecie nie podziela jego poglądów, no i coś w tym musi być. Prawda jest taka, że obecnie nie ma na kogo głosować. Niby Palikot ma fajne pomysły, ale wszyscy boją się na niego głosować w obawie, że jest marionetką Tuska. Ja również.
Dzięki za uwagę

Z tego co wiem, sytuacja ekonomiczna Chile polepszyła się znacząco po dojściu do władzy przez dyktatora, Augusto Pinocheta, a w sprawach ekonomicznych miał bardzo podobne poglądy do JKM.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie