Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pewny siebie facet raczej nie ma nic przeciwko, że jego kobieta tańczy z kimś innym. Frajerzy, którzy w głębi duszy wiedzą, że na taką laskę nie zasługują boją się, że są bez szans jak się pojawi lepszy facet, więc są nadwrażliwi i nawet o spojrzenie się będą burzyć. Lepiej sobie wtedy od razu poszukać innego faceta, a frajera zostawić dla takich, o które się nie będzie bał, że go rzucą
Ocieranie się kroczami to dla ciebie normalny taniec? No to nieźle.
Ale zgodzę się z tym że wysokiej jakości facet nie będzie trzymać panny "pod kloszem", ale wszystko ma swoje granice.
Ps. wydaje mi się, że jedyne co łączy laskę i białego kolesia na filmie, to kolor skóry
Ocieranie się kroczami to dla ciebie normalny taniec? No to nieźle.
Ale zgodzę się z tym że wysokiej jakości facet nie będzie trzymać panny "pod kloszem", ale wszystko ma swoje granice.
Ps. wydaje mi się, że jedyne co łączy laskę i białego kolesia na filmie, to kolor skóry
Chyba dawno nie byłeś na żadnej imprezie tanecznej, prawda? Tak od lat 70- tych?
Chyba dawno nie byłeś na żadnej imprezie tanecznej, prawda? Tak od lat 70- tych?
To teraz tak się tańczy jak na tym filmiku? To ja jakiś staroświecki jestem i na takie gówno nawet nie chcę patrzeć, bo dla mnie to nie jest taniec tylko udawanie rżnięcia
na niektórych imprezach to normalne. Koledzy i kolegów koledzy nawet takiej lasce od samego wejścia "szoty" za free ochoczo stawiają jeden za drugim, na akord...Ocieranie się kroczami to dla ciebie normalny taniec?

Do takich miejsc chodzi się zar🤬ać, a mi już nie staje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie