👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kukoldzik jeszcze piąteczki ze śniadymi zbija na koniec
niech zgadnę: zwolennik Bidena, BLM i praw kobiet?

Lepiej ze się teraz zorientował ze ja ciągnie do murzyńskich pał niż później by miał niespodziankę przy narodzinach potomka.
Wiewór napisał/a:
Lepiej ze się teraz zorientował ze ja ciągnie do murzyńskich pał niż później by miał niespodziankę przy narodzinach potomka.
Jak on macha głową z dezaprobatą tylko dlatego, bo go ktoś nagrywa. Potem tańczy jakieś 2 sekundy i zbija pionę z jakimś Ahmedem. W zasadzie ma to w dupie. Jak mu się murzyniątko urodzi to nawet się nie zorientuje , że nie jego.
Mógłby wrócić do hotelu wystawić jej klamoty i dokończyć wakacje.

Dostrzegacie tylko negatywne aspekty, a prawda jest taka, że latawica się ujawniła bez żenady, co może gościowi zaoszczędzić wielu problemów w przyszłości, o ile potrafił wyciągnąć z tej sytuacji prawidłowe wnioski.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie