👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ZadźgamCiePenisem napisał/a:
Tak uważam ja i wielu Expertów w tej dziedzinie między innymi Peter Attia, Shawn Baker, Eric Berg i Professor Bart Kay ze specjalizacją w fizjologi i chorobach sercowo naczyniowych dlaczego uważasz inaczej mogę wiedzieć bo przecież nie napisałbyś czegoś tak głupiego od tak bo Ci się wydaje że tak jest, prawda?Bieganie na przykład powoduje powstawanie tłuszczu trzewnego i nawet maratończycy pomimo że są mega chudzi mają dużo owego tłuszczu, dodatkowo badania epidemiologiczne wskazują że najbardziej skorelowane ze zdrowiem i długością życia jest na pierwszym miejscu siła mięśni na drugim ich rozmiar oby dwie te rzeczy budujesz wyżej wymienionym ćwiczeniami
Wyżej wymienionymi ćwiczeniami w pierwszej kolejności MASAKRUJESZ swoje stawy i ścięgna oraz fundujesz sobie przepukliny od stóp do głów. Rób tak i zostań kaleką przed 50-ką, cały sadistic chętnie cię wówczas obejrzy

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie