👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brakowało jeszcze żeby się jej ten koński ogon zaplątał o gryf.Byłoby jeszcze porządne przyziemienie.

ZadźgamCiePenisem napisał/a:
także jeśli twoją ambicją jest być kimkolwiek niż menelem twoim obowiązkiem jest ćwiczyć
Nie ma to większego znaczenia, biorąc pod uwagę, że bez względu na to ile w życiu ćwiczyłeś, na stare lata każdy zostanie narzekającym, srającym pod siebie warzywem.
opółnocyuciebie napisał/a:
Nie ma to większego znaczenia, biorąc pod uwagę, że bez względu na to ile w życiu ćwiczyłeś, na stare lata każdy zostanie narzekającym, srającym pod siebie warzywem.
No nie, bo jak się wyjątkowo postarasz to zdechniesz szybko od towaru, ale za to przeżyjesz życie tak jak mało kto się odważył xD
ZadźgamCiePenisem napisał/a:
Ćwiczenia wpływają pozytywnie na każdy element ludzkiego ciała i psychiki włączając w to pewność siebie, kreatywność, szybkość myślenia pamięć itd. także jeśli twoją ambicją jest być kimkolwiek niż menelem twoim obowiązkiem jest ćwiczyć tyle że większość ludzi ćwiczy dla zdrowia źle najlepsze ćwiczenia to takie wielostawowe oparte na planie Mika Mentzena czyli mało powtórzeń ale extremane obciążenie lub ćwiczenia HIIT
Najwyraźniej nie działa na twoją inteligencję, bo tylko ona pozwala odczytać to, co nie zostało napisane, choć napisane zostało.

"Ćwiczy nadgarstki. To nowy trend wśród kobiet spowodowany tym, że jak trzepiecie gruchę to za mocno ściskacie swoje prącie.
W wyniku tego współżycie nie jest satysfakcjonujące, ponieważ otrzymujecie zbyt mało bodźców. Wydaje
się wam, że pochwa jest zbyt szeroka, buc zbyt słabo ssiemy. Dlatego my, dziewczyny musimy ćwiczyć mocny chwyt, abyście czuli rozkosz taką, jaką znacie najlepiej, czyli walenie konia."
~Matylda
W wyniku tego współżycie nie jest satysfakcjonujące, ponieważ otrzymujecie zbyt mało bodźców. Wydaje
się wam, że pochwa jest zbyt szeroka, buc zbyt słabo ssiemy. Dlatego my, dziewczyny musimy ćwiczyć mocny chwyt, abyście czuli rozkosz taką, jaką znacie najlepiej, czyli walenie konia."
~Matylda
podejrzewam gdbyby miala mocniejszy uscisk,albo czy tez nie puscila to pewnie lokcie ze stawy by wyskoczyly
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie