Nowy film który pojawił się na kanale Pana Emila. W roli operatora tym razem nie Emil. Niestety wideo wertykalne
Ciekawe stwierdzenie...
"Każdy kto siada za kierownice jest potencjalnym zabójcą"
to tak jakby powiedzieć każdy mężczyzna jest potencjalnym gw🤬cicielem, bo ma penisa...
No to sie k🤬a zobaczył w internecie. Witamy na sadolu.
K................0
2014-01-06, 12:57
kim jesteś?
jesteś mordercą!
kim jesteś?
jesteś mordercą!
Nie lubię generalizować, ale patrząc na butę tych życiowych nieudaczników co pracują " za karę " i wysiadują jak kura jajo przez 8 godzin pierdząc w fotel: bez stresu; czy wystarczy im aby opłacić pod koniec miesiąca podatki, wypłacić ludziom pensję, przemyśleć strategię rozwoju firmy ( by nie utopić ), zwyczajnie robi mi się niedobrze. A te ofiary Pana Emila i jemu podobnych, nie mają nawet cywilnej odwagi na rozmowę z obywatelem. K🤬a kto ich płodzi?
GITD i SM to jest banda nierobów, a dla równowagi; nigdy złego słowa nie powiem na Drogówkę, szanuję ich pracę!
F................n
2014-01-06, 13:49
czyli ja siedząc przed kompem jestem potencjalnym hakerem?
Foodman napisał/a:
ty akurat siedząc przed kompem jesteś potencjalnym gimbusem.
m................s
2014-01-06, 14:14
@Autor - sama idea ITD jest dobra, mowie o tej pierwotnej gdzie mieli sie zajmowac samochodami ciezarowymi, czasem pracy, bezpieczenstwem kierowcow etc. to nie wina inspekcji ze donek w 2011 dolozyl im fotoradary i kazal jebac ludzi jak popadnie
chociaz nie da sie ukryc ze ten inspektor za madry to nie jest stwierdzajac ze kazdy kierowca jest potencjalnym morderca
p................e
2014-01-06, 14:27
W sylwestra wszyscy byliśmy potencjalnymi Terrorystami!
Jeżeli chodzi o Emila to przynajmniej wie co do nich mówić. Gość na filmiku nie powinien się zajmować nagrywaniem skoro nic nie ma do powiedzenia. Nawet nie wie w jaki sposób sprawdzić rzetelność wykonywanej przez nich pracy. Dupę zawraca tylko, ot wielki wojownik o prawdę. A w stwierdzeniu
"każdy kto siada za kierownice jest potencjalnym zabójcą" nie widzę nic dziwnego...
podpis użytkownika
Nie mam czasu
@Mysz_Kamiki
To źle że nie widzisz nic dziwnego w tym stwierdzeniu, jeżeli mielibyśmy myśleć takimi kategoriami to, nic nie miało by sensu.
"Jesteś kobietą, nie wychodź z kuchni bo ktoś Cię zgw🤬ci" to zdanie nadal nie jest dla Ciebie dziwne ?
t................a
2014-01-06, 15:10
mając penisa i rękę jest się potencjalnym masturbatorem
H................g
2014-01-06, 15:13
Cytat:
Jesteś potencjalnym mastrubatorem. K🤬a co ja p🤬le, ty nim jesteś
Bad filming ,good filming, pamietaj
Każdy kto ma k🤬sa jest potencjalnym gw🤬cicielem!
podpis użytkownika
Niech się prostuje nieszczęść splot
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
Każdy, kto ma dwie ręce, jest potencjalnym mordercą.
Każdy, kto dzierży w rękach młotek, jest potencjalnym mordercą.
Każdy, kto korzysta z internetu, jest potencjalnym mordercą.
Każdy, kto ma butelkę wody, jest potencjalnym mordercą.
Każdy, kto ma nóż kuchenny, jest potencjalnym mordercą.
A wiecie kto jest najbardziej prawdopodobnym potencjalnym mordercą? Strażnik miejski/policjant bo posiada przy sobie broń czy też inne środku przymusu bezpośredniego, którymi można zabić bez problemów.