👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie wiem ile w tym prawdy bo nie jestem gruby i nie wiem co to dieta.

Od kiedy sadistic to miejsce na wrzucanie jakichś pedalskich komiksów i dyskutowanie o dietach?
Nashi napisał/a:
Od kiedy sadistic to miejsce na wrzucanie jakichś pedalskich komiksów i dyskutowanie o dietach?
Powiedz mi tylko jedno bracie: gdzie widzisz w tym komiksie coś pedalskiego? I gdzie widzisz dyskusję o dietach?

od kiedy sadol to miejsce wrzucania komiksów z kwejka? tam to robi furorę bo banda zakompleksionych grubasów może się wyżalić ale tu?

Uśmiałem się do łez i to tylko po tych paru słowach. TAK, jestem spasionym sadystycznym wieprzem.

BluntedAstronaut napisał/a:
Powiedz mi tylko jedno bracie: gdzie widzisz w tym komiksie coś pedalskiego? I gdzie widzisz dyskusję o dietach?
w różowym ptaku...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie