📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:21

Widziałem ten trik, polega na nałożeniu na rękę substancji, a na nóż innej, które po połączeniu dają kolor krwi. Nie pamiętam nazw owych specyfików.

Sztuczna krew owszem ale dlaczego w 24s cały nóż wchodzi w rękę?

cały nóz wchodzi w reke ;]
porównaj długośc ostrza na poczatku i w 24s.
ostrze sie wysuwa a w częsci która była schowana w rękojesci jest półkoliste wycięcie( np w sam raz na ręke).
zauwaz ze nie cały nóż wchodzi w ręke(chociaz przy umiejetnym docisnieciu i zababraniu tego krwia efekt wychodzi bardzo realistyczny;] )
Amen.
ostrze sie wysuwa a w częsci która była schowana w rękojesci jest półkoliste wycięcie( np w sam raz na ręke).
zauwaz ze nie cały nóż wchodzi w ręke(chociaz przy umiejetnym docisnieciu i zababraniu tego krwia efekt wychodzi bardzo realistyczny;] )
Amen.
lukasvx napisał/a:
cały nóz wchodzi w reke ;]
Amen.
Widzę tu prawdziwego znawcę chlastania.
Tak powinno się robić z ateistami, którzy podnieśli rękę na Katolika.

@lukasvx - masz rację - ponadto wszystko robione szybko, nóż cały czas w ruchy - ciężko to zauważyć

MR Bean - wprawdzie ja katolik nie podzielam tego poglądu, ale dostałeś piwo za wywołanie u mnie ataku śmiechu.

W 24-25 sekundzie doskonale widać, że nóż jest dłuższy i tam gdzie niby siedzi w ręce po prostu jest wycięcie

Roztwór rodanku potasu na rękę i roztwór azotanu żelazowego na nóż. Podczas zetknięcia powstaje krewka..
Miałem to w tamtym roku na laboratorium z chemii organicznej
Miałem to w tamtym roku na laboratorium z chemii organicznej
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie