👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dedec napisał/a:
Flodzia piwinna mieć brak dostępu do neta
nieee... to internet powinien mieć dostęp do flodzi....

A mnie rozbawił ten film,ale fakt, gdyby chociaż ktoś próbował przez dach uciekać a następnie z niego skoczyć to prędzej na ten portal by pasował a tak to niestety Flodzia, znów gówno a nie piwo
Katarzyna robi dobrą robotę a jakaś flodzia wylewa na nią pomyje !
A co ty flodziu dobrego zrobiłaś poza tym filmem z hejtem?
A co ty flodziu dobrego zrobiłaś poza tym filmem z hejtem?
Jakby mój dom podpalili to bym się śmiał, i dalej śmiał, aż w końcu ktoś by powiedział że to naprawdę mój dom i nowego nie dostanę wtedy dopiero bym się śmiał aż w końcu skończyłbym w kaftanie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie