Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:20
Jak zobaczyłem jak brawurowo kurczaczki wyskoczyły z radiowozu. I w prawie amerykański sposób wjechali w awanturników, to się zacząłem śmiać. Ale tylko przez 3 sekundy. Bo potem nastało zażenowanie i smutek, że się nadają jedynie do wystawiania mandatów za picie w piwa po krzakach i za przekraczanie prędkości.

typy powinni leżeć poskładani w co najwyżej w trzy sekundy.
Zgłoś
TamGdzies 2016-06-06, 19:15 52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
maderfakermen 2016-06-06, 19:18 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
garota 2016-06-06, 19:20 5
Prawdziwi wojownicy. Szczególnie ten co z partyzanta wypłacił sztukę dopiero jak zobaczył że policaje przyjechali.
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-06, 19:33
Walka podludzi.
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-06, 19:35 7
Zgłoś
maderfakermen 2016-06-06, 19:35 1
Zgłoś
mibcadet 2016-06-06, 19:38 8
Wrocław ul. Pomorska?
Zgłoś
stacu5 2016-06-06, 19:45 30
"Dziubek podaj wode" czyli jak sobie zaszkodzić
Nie rozumiem tematu, panowie podjechali i rozdzielili patologie potem sprowadzili do parteru.
Mieli ich odstrzelić czy co?
Zgłoś
rai87 2016-06-06, 19:51 2
Zgłoś
Emilian89 2016-06-06, 19:51 35
i kolejny seba nabija sie z policji a sam jak widzi radiowóz to sra w gacie by nie powiedzieli mamie
Zgłoś
Essent 2016-06-06, 19:52 10
Maderfakermen napisał/a:

Jak zobaczyłem jak brawurowo kurczaczki wyskoczyły z radiowozu. I w prawie amerykański sposób wjechali w awanturników, to się zacząłem śmiać.

A co mieli zrobić ci biedni policjanci ? Jechali na interwencję i nie wiedzieli kto jest dobry a kto zły.Wybrali lepsze i posypali pomidorka pieprzem
Zgłoś
agl 2016-06-06, 20:03
Zgłoś
remi1982 2016-06-06, 20:26 30
Zgłoś
nectovelius 2016-06-06, 20:51 3
Eeeee... 0:50 facet się poddał i dostał gazem w mordę... mógł policjant sobie podarować ten oprysk... pierwszy poradził sobie z obydwoma gołymi łapami, a drugi użył gazu... jeden prawdziwy policjant, a drugi Hamerykański... tylko który jest który
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem