Elegancko ubrany, chyba idzie na sprawę w sądzie
… sarkazmu się chwyta.

podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.
tip.top napisał/a:
Elegancko ubrany, chyba idzie na sprawę w sądzie
Pewnie należy do ruchu la Sape

podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866

Też miałem podobny przypadek, pies rozdarł reklamówkę z zakupami. Wychylił łeb przez szczeble w bramie i cześć towaru zniszczyla się. \Właściciel oczywiście miał to w dupie i nie zamierzał odkupic.
Dziwnym trafem jego p🤬lona sobaka zaczeła potem śmierdzieć octem, ropą, rozcieńczalnikiem, czy co tam było pod ręką by spryskć kundla.
Pies po kilku takich terapiach przestał ujadać przy bramie, trzymali go w ogrodzonym kojcu bo oczywiście jak wszyscy psiarze pewnie się z nim j🤬i wieczorem w domu.
Dziwnym trafem jego p🤬lona sobaka zaczeła potem śmierdzieć octem, ropą, rozcieńczalnikiem, czy co tam było pod ręką by spryskć kundla.
Pies po kilku takich terapiach przestał ujadać przy bramie, trzymali go w ogrodzonym kojcu bo oczywiście jak wszyscy psiarze pewnie się z nim j🤬i wieczorem w domu.
poligon6, Daj już spokój. Przez ten Twój wczorajszy tekst o psie w szopie nie mogłem dobrze treningu zrobić, bo mi się przypominało i prawie każdą serię musiałem od nowa zaczynać.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
to taka fajna skrzynka na listy.
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Pies się nie bał i zaj🤬.
podpis użytkownika
Z prawdą jest jak z DUPĄ... każdy ma swoją.
W końcu ktoś okradł cz🤬cha

podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Byku35 napisał/a:
Świadek Jehowy
Czyli, że co? Teraz pies będzie w niedzielę po domach latał ze Strażnicą w pysku?