Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
turor napisał/a:
Multi-kulti i bezstresowe wychowanie na jednym obrazku
Obraz rosyjskiego narodu w formie zwierzęcej. Choc nie… to dokument o życiu rodzinnym w Rosji.
baronturbina napisał/a:
Nie obrażaj zwierząt.Obraz rosyjskiego narodu w formie zwierzęcej. Choc nie… to dokument o życiu rodzinnym w Rosji.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Sadusek napisał/a:
To są dwa filmy połączone w jeden.
Jesteś geniuszem powinieneś Nobla dostać
majeńka napisał/a:
Nie obrażaj zwierząt.
Racja. Przepraszam! To się nie powtórzy.
smc napisał/a:
Eh. Jak dla mnie miodzio.Zaniża poziom.
Suka dojona przez koźlę większe od niej samej, łącznie z biciem kiedy próbuje się bronić, według mnie zasługuje na godne miejsce na portalu o nazwie "Sadistic". Ile można takich samych deskowań oglądać?
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
majeńka napisał/a:
Nie obrażaj zwierząt.
Racja. Przepraszam! To się nie powtórzy.