Jakiś troll tam napisał a wszyscy łykają jak pelikany. To samo te wywody prawnika, którego kancelarii nie znajdziesz w necie.
Teraz uderzają w narrację, że to na WOŚP. Łapał wszystkie fanty jak chytra baba z Radomia.
Chłop burak jakich mało.
Prawnik to troll z ai. To już było widać od razu.
Kobita też podejrzana ale w dzisiejszym świecie to wszystko możliwe.
Już go mają.
Internauci szybko zidentyfikowali mężczyznę z nagrania. Okazało się, że ma być to... prezes dużej polskiej firmy z sektora budowlanego, który przebywał w USA. W sieci pojawiły się dziesiątki komentarzy potępiających jego zachowanie. "To obrzydliwe, kraść pamiątkę przeznaczoną dla dziecka", "Zachował się jak najgorszy typ kibica"
Ten cham i prostak być może kiedyś tam był prezesem dużej polskiej firmy z sektora budowlanego.
Po tym co zrobił już na zawsze pozostanie jedynie żałosnym złodziejem czapek.
Piotr Szczerek
30.08.2025 15:26
Pracownik
Szanowni Państwo,
Ostatnie wydarzenie na meczu tenisa wywołało nieproporcjonalną burzę w internecie. Chodzi oczywiście o słynną czapkę. Tak, wziąłem ją. Tak, zrobiłem to szybko. Ale od zawsze powtarzam – w życiu obowiązuje zasada: kto pierwszy, ten lepszy."
Nosz kur.
Pierwszy lepszy chłop wielki przed 8 letnim dzieckiem.... Brawo.
Aż współczuję pracownikom typa bo muszą mieć przesrane.
Jakiś troll tam napisał a wszyscy łykają jak pelikany. To samo te wywody prawnika, którego kancelarii nie znajdziesz w necie.
Teraz uderzają w narrację, że to na WOŚP. Łapał wszystkie fanty jak chytra baba z Radomia.
Chłop burak jakich mało.
Zarzucasz innym kłamstwo a sam napisałeś o babie z Radomia która wzięła dosłownie dwie butelki a ludzie piszą jakby zabrała nie wiadomo ile. Przetrzyj oczy i obejrzyj ten filmik zanim znowu zaczniesz pisać farmazony. I nie zapomni tym razem zobaczyć, że ona jedną butelkę wzięła by podać ją dalej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie