Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
zielu75 2025-08-30, 13:36 129
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2025-08-30, 13:40 10
Zgłoś
staachujones 2025-08-30, 13:42 59
heh, pewnie raz na długi czas trafia się taka sytuacja w życiu, kiedy możesz wyjść łatwo z twarzą, a jednak decydujesz się wycjść na gbura chama polaczka i to jeszcze przy kamerach.
Zgłoś
Patryc 2025-08-30, 14:02 44
Jak by to był mój syn, to bym gagatkowi łapki z dupy powyrywał, czy jak to się tam mówi... Nie, no szczerze - co trzeba mieć we łbie, aby małemu dzieciaczkowi i to jeszcze nie własnemu, zabrać czapkę, wyrwać ją siłą, ukraść? To jest według mnie poziom absolutnego pomieszania priorytetów, zaburzona percepcja tego, co wypada, co jest moralne i społecznie akceptowalne.
Zgłoś
jajkobek 2025-08-30, 14:06 70
I ta jego karyna się cieszy. Jest jednak coś takiego jak możliwość odszukania tych padalców na Facebooku czy gdzie tam są i wrzucić te nagranie na ich media oraz rozesłać ten filmik wszystkim znajomym żeby zobaczyli z jakimi ludzkimi śmieciami mają do czynienia.
Zgłoś
yachallmighty 2025-08-30, 14:19 66
Mam nadzieje ze straty wizerunkowe beda 1000000 razy wieksze niz wartosc tej czapeczki.Zalosny pastuch juz papuga sie wyrecza zeby ratowac swoj buraczany wizerunek
Zgłoś
Gitrix 2025-08-30, 14:26 35
A qurwisko tego śmiecia jakie zadowolone!
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-08-30, 14:29 36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Noboody 2025-08-30, 14:37 89
Zgłoś
Kriski 2025-08-30, 14:52 70
Drog-Bruk A.P. Szczerek Błaszki

Tak się firma Piotra Szczerka zowie
A tak po nim jadą:
Reklama
Zgłoś
Noboody 2025-08-30, 15:12 15
Kriski napisał/a:

Drog-Bruk A.P. Szczerek Błaszki
Tak się firma Piotra Szczerka zowie
A tak po nim jadą:

Warto było XD
Ciekawe czy tam jego żonka się wypowiada faktycznie. Słoma z butów to mało powiedziane.
Zgłoś
bodzio204 2025-08-30, 15:18 44
Majchrzak zareagował dopiero po obejrzeniu nagrania. "Po meczu nie zorientowałem się, że moja czapka nie trafiła do chłopca. Dzięki Asics mam ich wystarczająco dużo, więc jestem gotów to naprawić" — napisał na Instagramie, prosząc o pomoc w odnalezieniu dziecka. Internet nie zawiódł — chłopiec został odnaleziony, a tenisista przekazał mu nową czapkę. "

Już go mają.
Internauci szybko zidentyfikowali mężczyznę z nagrania. Okazało się, że ma być to... prezes dużej polskiej firmy z sektora budowlanego, który przebywał w USA. W sieci pojawiły się dziesiątki komentarzy potępiających jego zachowanie. "To obrzydliwe, kraść pamiątkę przeznaczoną dla dziecka", "Zachował się jak najgorszy typ kibica"
Zgłoś
SQUOR 2025-08-30, 15:23 12
Jechać tego małego siura!
Nie zawiodłem się czytając komentarze.
Brawo!
Zgłoś
tomnbb 2025-08-30, 15:31 21
Noboody napisał/a:

Warto było XD
Ciekawe czy tam jego żonka się wypowiada faktycznie. Słoma z butów to mało powiedziane.

Jakiś troll tam napisał a wszyscy łykają jak pelikany. To samo te wywody prawnika, którego kancelarii nie znajdziesz w necie.
Teraz uderzają w narrację, że to na WOŚP. Łapał wszystkie fanty jak chytra baba z Radomia.
Chłop burak jakich mało.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem