Skandal po meczu tenisowym. Kamil Majchrzak podarował swoją czapkę małemu chłopcu, którą wyrwał mu bezczelnie jakiś polski "przedsiębiorca"...🤣
dla mnie to ten dzieciak sięgał po czapkę, którą majchrzak chciał dać rodakowi a nie amerykańskiemu bąblowi..
Po wygranym meczu Majchrzak zatrzymał się przy kibicach zgromadzonych przy barierkach, by okazać im wdzięczność za wsparcie. W geście sympatii zdjął z głowy czapkę i podał ją chłopcu stojącemu w pierwszym rzędzie. Chwila radości szybko jednak przerodziła się w rozczarowanie, dorosły mężczyzna stojący obok przejął upominek i schował go do torby swojej partnerki.
O całym zdarzeniu zawodnik dowiedział się dopiero po opuszczeniu kortu. Przyznał, że nie zauważył sytuacji i że czapka nie trafiła do adresata. Zaznaczył jednocześnie, że dzięki współpracy z marką Asics ma do dyspozycji odpowiednią liczbę gadżetów, dlatego chętnie wynagrodzi chłopcu przykrą sytuację. Poprosił również fanów w mediach społecznościowych o pomoc w dotarciu do poszkodowanego dziecka.
Ale wstyd dla śmiecia na caly kraj hahaha a synek banan w czapce kurew czyli gucci karma wróci do takich dz🤬k
Wszyscy tu się wybielają ,,je8any polaczek,, a sami kradną co popadnie. Polaczki cebulaczki, jak dobrze że nie mieszkam w tym pato-wódo-mszalnym kraju.
Też się cieszymy, że mamy jednego pajaca mniej. 👍🏻
Też się cieszymy, że mamy jednego pajaca mniej. 👍🏻
Już wystarczy mogłeś po prostu oddać czapke a nie teraz patologiczne znaczy pedagogiczne wywody publikujesz na pudellku😝
Piotr Szczerek
30.08.2025 15:26
Pracownik
Szanowni Państwo,
Ostatnie wydarzenie na meczu tenisa wywołało nieproporcjonalną burzę w internecie. Chodzi oczywiście o słynną czapkę. Tak, wziąłem ją. Tak, zrobiłem to szybko. Ale od zawsze powtarzam – w życiu obowiązuje zasada: kto pierwszy, ten lepszy.
Rozumiem, że niektórym może się to nie spodobać, ale proszę – nie róbmy z czapki afery na miarę światową. To tylko czapka. Gdybyście byli szybsi – mielibyście ją Wy.
Co do hejtu w sieci – przypominam, że znieważanie osoby publicznej podlega odpowiedzialności prawnej. Wszelkie komentarze obraźliwe, pomówienia i insynuacje zostaną przeanalizowane pod kątem możliwości skierowania sprawy na drogę sądową.
Na koniec – głowa do góry, czapki na głowy, mniej jadu, więcej sportowego ducha.
Z poważaniem,
Piotr Szczerek
CEO Drogbruk

Matka wie że ćpasz?
Te teksty z gimnazjum zostaw dla rodziny😝
Te teksty z gimnazjum zostaw dla rodziny😝
Plecak masz już spakowany do szkoły?
Jakiś troll tam napisał a wszyscy łykają jak pelikany. To samo te wywody prawnika, którego kancelarii nie znajdziesz w necie.
Teraz uderzają w narrację, że to na WOŚP. Łapał wszystkie fanty jak chytra baba z Radomia.
Chłop burak jakich mało.
Czego spodziewać się po człowieku który dorabia się pracą innych ludzi?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie