Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pater patriae 2013-01-14, 23:24
Ja-ah-qu-ub-el, mam takie jedno pytanie, Ty jesteś za PiSem? Tzn. głosujesz na nich i popierasz ich działania? Serio pytam, możesz mi nawet na PW napisać, jeżeli nie chcesz rozmawiać "publicznie".
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-14, 23:47 2
Motyw muzyczny:
Michał Lorenc - Wyjazd z Polski.
Zgłoś
Szalej 2013-01-15, 0:06 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-15, 0:57
Pater patriae napisał/a:

Ja-ah-qu-ub-el, mam takie jedno pytanie, Ty jesteś za PiSem? Tzn. głosujesz na nich i popierasz ich działania? Serio pytam, możesz mi nawet na PW napisać, jeżeli nie chcesz rozmawiać "publicznie".

nie wstydzę się, PiS jest jaki jest, trochę też gębę dorobiły im niektóre media, wiadomo które, ale uważam tę partię za mniejsze zło.
Zgłoś
Zieniu7 2013-01-15, 1:23
moglby ktos podeslac zrodlo?
Zgłoś
Zembowy Wruzek 2013-01-15, 3:43 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-15, 11:57
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-15, 13:28 3
Zgłoś
Pater patriae 2013-01-15, 14:36
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-15, 15:15 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-15, 16:17
A ja się zapytam tak: Po co ktokolwiek miałby kombinować z zamachem? I kto?

Rosja zgniotłaby nas jednym palcem. Ameryka też, UE pewnie by się ucieszyło jakby kilka krajów dostało kilkaset kilometrów kwadratowych dodatkowej przestrzeni życiowej. Więc po co zamach, jakby nie mogli po prostu wytoczyć armat?
Sojusznicy? Zawsze mieliśmy sojuszników. I jakoś zawsze byli za daleko.

Żeby nie było - nie neguję zamachu i niszczenia państwa, zastanawiam się tylko po co to komu. Jak dla mnie "logicznym" użyciem go byłoby wtedy, kiedy nie bylibyśmy bezpośrednio zamieszani w sytuację. No, dla przykładu, większość oskarżeń pada na Rosję. Jak gdyby jedno z najpotężniejszych państw świata nie potrafiło dokonać porządnie zamachu, bo najwyraźniej zrobiło je tak nieudolnie że wszyscy wiedzą kto za tym stoi. A jak to nie oni, tylko ktoś inny, kto specjalnie postarał się żeby było na Ruskich?

Z takich właśnie teorii pamiętam, właśnie na saditicu, była jedna o koncernach farmacutycznych i sprawie świńskiej grypy. W sumie byłoby logiczne, z leków są największe pieniądze, gdyby nie to że świńska grypa po prostu im nie wyszła. Ale tok myślenia poprawny.

Żeby nie było - nic nie neguje, niczego nie potwierdzam, po prostu zastanawiam się i ciekaw jestem co Wy o tym myślicie.
Zgłoś
Pater patriae 2013-01-15, 17:05 2
Zgłoś
Archeolog 2013-01-15, 17:05 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-15, 17:41 1
Zgłoś
Ratilt 2013-01-15, 18:43 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem