Kiedy mieszkałem z rodzicami nie obchodziło mnie oszczędzanie.
Dzisiaj mieszkam sam w małej kawalerce i gazeta nie służy mi tylko do czytania...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-02-07, 15:27
Gazeta uszczelni okna, wysuszy buty, rozpali w piecu, podetrze dupę, przykryje podłogę przy malowaniu. e-book tego nie zrobi
Zatykasz dziury w oknach?
konto usunięte
2015-02-07, 15:34
konto usunięte
2015-02-07, 15:37
gazeta moze tez byc zydem jak np wyborcza
mozna tez zawinac sledzia w gazete i isc z zulami na jabole
konto usunięte
2015-02-07, 15:42
dobrze zmięta gazeta nie podrapie dupy
a największym rarytasem gazety to jest jak trafi się zdjęcie D.Tuska =D
Mam nadzieję, że podcierasz wyborczą
konto usunięte
2015-02-07, 23:08
Najbardziej preferuje wyborne czasopismo "Gwiazdy" dołączane do Faktu oraz Wyborczą. (Spokojnie nie kupuje tego. Podbieram je mamuśce kiedy jestem w domu rodziców )
wy nie mieliście nigdy obowiązków w domu??
Nie należy zapominać od darmowych ulotkach z marketów!
Na "Tajemnicach PRLu" wyczytałem kiedyś taką legendę:
Dawno temu bilety komunikacji składało się na pół, później jeszcze raz na pół, odrywało się kawałeczek jednego z rogów tak, by po rozłożeniu biletu powstała dziura w środku (oderwany kawałeczek koniecznie należało zachować). Następnie, przez palec wskazujący przekładało się bilet, podcierało się, a zachowanym - oderwanym frgamentem wydłubywało się resztki spod paznokcia.