Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Morxas 2017-04-06, 10:30
Spoko na emeryturze dzieciak tak samo wytłumaczy mamusi co wolno a czego nie jak demencja starcza walnie;)
Zgłoś
petru23 2017-04-06, 15:55
gdzie te memy ja się pytam?
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2017-04-06, 17:54 3
Escalade napisał/a:

Mam wrażenie, że niektórzy mają gruz zamiast mózgu... Po powyższych to można by wnioskować, że lanie dzieciaka automatycznie gwarantuje dobre wychowanie

Moim zdaniem problem nie leży w biciu dziecka. Problem leży w tym ZA CO dostaje. Jeśli dzieciak dostaje za to że coś odj🤬 to wyciąga z tego lekcję, jest to po prostu forma kary.

Patologia rodzi się kiedy dzieciak dostanie za nic, dostanie niesprawiedliwie albo dlatego że staremu skończyło się piwo. To już nie jest ciąg przyczynowo skutkowy w postaci coś odj🤬eś - pas, tylko zwykła patolka. Wtedy się zaczyna w młodym umyśle j🤬, bo nie kuma czemu dostaje skoro nic nie zrobił.
Zgłoś
Aleksander 2017-04-06, 19:19
pewnie Rosja
Zgłoś
Zembowy Wruzek 2017-04-06, 20:51
Popieram. Chociaz ja bym tak nie zrobil.

podpis użytkownika

Zgłoś