Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Odkryto potwora
Essent • 2018-05-28, 19:00
Czy ktoś wie,CO to jest ?

Błagam,ususzcie to żebym był w 100% pewny, że Wam też to coś się nie podoba
Zgłoś
C................l 2018-05-29, 6:14 8
janlew napisał/a:

Co do South Park i obozów, to chyba Cartman miał najlepszy pomysł by takich zamyślonych i przemądrzałych żydków jak Kyle, wysyłać na obóz celem odzyskania skupienia i koncentracji. To jest na obozy koncentracyjne. Przyznać trzeba ... bajka jest świetna

Pierwszy post i nic o Żydach...
...Poprawiłeś się w następnym.
Trzymasz poziom
Zgłoś
pazuzu 2018-05-29, 9:01 7
Boszz ale z was przegrywy, wszyscy macie ból dupy że ktoś wygląda inaczej niż Wy

Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-05-29, 9:19
Siostra pyta gdzie można takie łańcuchy kupić.
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-05-29, 9:46
Goci... nie warto się więcej rozpisywać. Swoją drogą w dupie mam jak kto się nosi, mnie to się nie musi podobać. Swoją drogą nr2 gratuluję wam upychania kolejnej osoby do lewactwa. Tak właśnie są traktowani ludzie, a potem wielkie zdziwienie, że lewactwo urosło w taką siłę, pożyteczni idioci.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2018-05-29, 10:48 5
Hrabia Drapula napisał/a:

więc jeśli takie coś sobie chodzi po świecie, nie robiąc nikomu krzywdy, znajdzie kogoś kto to pokocha, albo robi to że by być znienawidzona to reszcie powinno być c🤬j do tego, bo każdego za wszystko można skrytykować

Generalnie masz dużo racji. Problem polega na tym że osoby o tak ekstremalnym wyglądzie statystycznie mają problem ze sobą a nie tylko z wyglądem. Inaczej mówiąc ekstremalne metamorfozy prawie zawsze idą w parze z chorobami psychicznymi. A w zdrowym społeczeństwie na takich osobników trzeba jednak brać poprawke.

Kolejna sprawa że żyjemy w tak dziwnych czasach że teraz nienormalność staje się normalnością. I za niedługo mając zwykłe proste dzinsy, polówke,krótką fryzure i zero tatuaży będziesz dziwakiem wśród tej jednolitej masy indywidualistów którzy wyglądają tak samo.

Jeszcze inna sprawa że takie ekstrema jak na filmiku to przeważnie atencyjne k🤬iszony. Zrobi z siebie dziwadło a potem narzeka że społeczeństwo nie reaguje na nią tak jak by sobie tego chciała (albo jak przecvzytała w gazecie wyborczej że nowoczesne społeczeństwo powinno reagować).

PS. Po obejrzeniu filmiku pomyślałem sobie czy będą komentarze gimboateistów krytykujące kościół (Wszak wszedzie gdzie jest nowoczesność tam trzeba się dop🤬lić do kościoła i wiary). No i się niepomyliłem, są i oni
Zgłoś
Tymoteusz 2018-05-29, 11:20 1
Essent napisał/a:

Czy ktoś wie,CO to jest ?

Ja nie wiem ... ale tańczący koleszka pewnie tak

Zgłoś
ddss 2018-05-29, 11:20
To żyje !
Zgłoś
Clarx 2018-05-29, 11:20
Zmieniła swój wygląd żeby jak najbardziej różnić się od was wy intelektualne zjeby.
Zgłoś
jacek44 2018-05-29, 11:47
to nie jest kobieta, tylko jakaś głupia k🤬a.
Zgłoś
Malloy 2018-05-29, 11:55 5

podpis użytkownika

Mówi się widocznie, gdy ludzie mają w głowie brudno -
trudno...
[...]
W piekle wszystkim złodziejom diabły prącie w kącie utną...
Zgłoś
olo_witek 2018-05-29, 12:09 1
P🤬licie jak by się rozłożyła to byście szarpali jak Reksio szynkę choć połowa z was woli w dupę albo jeździ jeszcze na ręcznym jak to mówi klasyk .
Torba na łeb i za ojczyznę .......
Zgłoś
D3Ton 2018-05-29, 12:45
Aaaa, to jest Mateusz...

podpis użytkownika

"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Zgłoś
GloomyUndertaker 2018-05-29, 15:22
Jeżeli jakaś nowoczesna i zajebiście tolerancyjna i otwarta na odmieńców k🤬a nie toleruje mojej nietolerancji dla zjebów takich jako coś, to sama staje się nietolerancyjna. A kto się że mną nie zgadza jest nietolerancyjnym zakompleksionym i małostkowym c🤬jem.

podpis użytkownika

Nie ma niemoralnych propozycji. Są tylko nieumiejętnie formułowane zachęty.
Zgłoś
H................h 2018-05-29, 15:31 1
A mi się ona podoba. Widać że włożyła wiele pracy w podkreślenie swojej indywidualności.
Zgłoś
Zcarg 2018-05-29, 16:21
czikita bez makijażu (z gorzej)

podpis użytkownika

Podpis
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie