piso
2018-05-29, 17:10
@piso dzięki, nawet mi się to spodobało

część zdjęć bardo fajna
prawdopodobnie jest to jakiś "artysta" dark electro
podpis użytkownika
"W podkoszulku brzuch wydaje się być większy"
Spiderowski napisał/a:
Generalnie masz dużo racji. Problem polega na tym że osoby o tak ekstremalnym wyglądzie statystycznie mają problem ze sobą a nie tylko z wyglądem. Inaczej mówiąc ekstremalne metamorfozy prawie zawsze idą w parze z chorobami psychicznymi. A w zdrowym społeczeństwie na takich osobników trzeba jednak brać poprawke.
LOL
A gdzie znalazłeś te statystyki?
dajcie tutaj jeszcze tego wietnamca co sie popłakał jak zjadł surowe jajko
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanie
To jest dubler xerksesa z 300
Justynka99 napisał/a:
LOL
A gdzie znalazłeś te statystyki?
W książkach, raportach, analizach psychologicznych traktujących o buncie w młodym wieku, patologiach czy samookaleczeniu.
LOL
I odziwo LOL wszystko się zgadza w zwykłych obserwacjach.
Spiderowski napisał/a:
W książkach, raportach, analizach psychologicznych traktujących o buncie w młodym wieku, patologiach czy samookaleczeniu.
LOL
I odziwo LOL wszystko się zgadza w zwykłych obserwacjach.
W jakichż to książkach? Bardzo mnie ciekawi przyjęta technika badawcza
Ale ból dupy macie. Tak się jaracie Strażnikami Galaktyki, StarWarsami, a jakbyście się w takim świecie znaleźli to o mamulu, nie moge się znaleźć i inne żałosne pierdzenia. A po mojemu super żyć w świecie, gdzie nikt nie ma bólu dupy, co ludzie powiedzą, obraza uczuć religijnych. I jak chce może z gołą dupą chodzić i nikogo to nie uraża. Przynajmniej nie wygląda jak 574ty klon aktualnej gwiazdki.
Generalnie to c🤬j wam w dupe jak kto sie ubiera albo jakie ma podejscie do swiata. Post typu "jesli tak wyglada tolerancja to ja wychodze" dostal najwiecej piw. Tylko odpowiedz sobie na pytanie, czy ta osoba z filmiku powiedziala ci, ze masz sie ubierac czy wygladac jak ja? Chyba nie, co? W przeciwienstwie do (tu wstaw nazwe grupy/organizacji) ma na to wyj🤬e a jej jedyna potrzeba jest chec wyrazenia siebie. Tak bardzo cie to boli? nie mozesz z tego powodu spac po nocach?