Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Odkurzacz
mackk84 • 2014-01-18, 10:33
Wczoraj, kiedy wymieniałem worek w odkurzaczu, odkryłem że kobieta i odkurzacz mają pewną cechę wspólną. I jedno i drugie ciągnie bez oporów jak jest puste.

Zgłoś
o................9 2014-01-18, 10:53
ładny miałeś sen
Zgłoś
klaszak 2014-01-18, 12:32
Synu! Jestem z Ciebie dumny!
Zgłoś
saves 2014-01-18, 12:35 42

W sklepie
-Ten odkurzacz to dobrze ciągnie?
-Panie, aż łzy lecą.
Zgłoś
Lopez 2014-01-18, 14:44 1
Ojj, nie tylko te puste... Inteligentki troszkę podpite dla odwagi też się nie op🤬lają, przekonasz się o tym na studiach, że nawet dziewczyny z głową na karku mają w sobie trochę "kurewki"
Zgłoś
a................m 2014-01-18, 15:11
@mackk84 dlaczego ty, odkurzasz w domu?!
Zgłoś
6................6 2014-01-18, 16:22
@Lopez

Tak, bo na studiach masz inteligentne dziewczyny. Mhm.
Zgłoś
Hemoglobina24 2014-01-18, 16:22
up

bo nie ma kobity proste więc musi zabawiać sie z odkurzaczem
Zgłoś
Lopez 2014-01-18, 17:13
606 napisał/a:

@Lopez

Tak, bo na studiach masz inteligentne dziewczyny. Mhm.

Ty za to w KFC na kasie zapewne masz masę.

Nie mówię że wszystkie, jeśli studiujesz politologię to możesz mieć takie zdanie przygłupie. Chodzi o to, ze dopiero na studiach zauważyłem takie zjawisko. Kobieta z klasą, która ma poukładane w głowie, w łóżku wcale się nie ogranicza do tradycyjnego seksu, jak to jest zazwyczaj uważane i mówi się że tylko puste panienki są zdolne do obciągania itp.

poza tym, zar🤬aj coś porządniejszego to pogadamy, bo chyba serio nie masz pojęcia co mam na myśli skoro takie rzeczy wypisujesz.
Zgłoś
b................8 2014-01-18, 17:40
Lopez napisał/a:

Ty za to w KFC na kasie zapewne masz masę.

Nie mówię że wszystkie, jeśli studiujesz politologię to możesz mieć takie zdanie przygłupie. Chodzi o to, ze dopiero na studiach zauważyłem takie zjawisko. Kobieta z klasą, która ma poukładane w głowie, w łóżku wcale się nie ogranicza do tradycyjnego seksu, jak to jest zazwyczaj uważane i mówi się że tylko puste panienki są zdolne do obciągania itp.

poza tym, zar🤬aj coś porządniejszego to pogadamy, bo chyba serio nie masz pojęcia co mam na myśli skoro takie rzeczy wypisujesz.

Łot prawdziwi r🤬acz mili Państwo! I to studentki r🤬a, nie byle plebs z KFC
Zgłoś
Lopez 2014-01-18, 17:46
black88 napisał/a:

Łot prawdziwi r🤬acz mili Państwo! I to studentki r🤬a, nie byle plebs z KFC

Jesteśmy chyba dorosłymi ludźmi i raczej jest to rzeczą normalną że ludzie ze sobą sypiają. Nie wszyscy są tu grubymi kucami mieszkającymi z matką. Nie wiem skąd te poruszenie.
Zgłoś
6................6 2014-01-18, 21:29
Poruszenie jest, bo z nas obu obawiam się, że tylko ja r🤬am "coś" porządniejszego niż przyj🤬ą studentkę z animacji kultury, a ty sapiesz i miotasz się jak niewyżyty spaślak.

Pozwoliłem sobie na odmienne od ciebie zdanie poparte k🤬a doświadczeniami w życiu (studenckie miasto, 90% ludzi jakich znam to j🤬i studenci, niemal wszystkie moje kobiety były studentkami z różnych kierunków, od żałosnej filozofii i ASP przez k🤬a akademię medyczną i bezpieczeństwo narodowe) i OGROMNA ilość studentek to kretynki. To, że dziewczyna jest na studiach nie oznacza, że jest inteligentna, zwłaszcza w Polsce.
I o TO mi chodziło, ty ubogi intelektualnie agresywny mentalny gimbie.

Poza tym pracuję w prywatnej firmie jako koordynator-kierowca, mieszkam ze swoją kobietą w (uważaj) własnym mieszkaniu na ciężkim kredycie i nawet nie jestem gruby (niestety staram się przytyć, bo brakuje mi 8 kg do wymarzonej wagi). No przej🤬y szerlok z ciebie.

Wpadł k🤬a imbecyl i obraża, "szybki" lopez, pies na baby, ja p🤬lę
Zgłoś
Lopez 2014-01-18, 22:18
606 napisał/a:

Poruszenie jest, bo z nas obu obawiam się, że tylko ja r🤬am "coś" porządniejszego niż przyj🤬ą studentkę z animacji kultury, a ty sapiesz i miotasz się jak niewyżyty spaślak.

Pozwoliłem sobie na odmienne od ciebie zdanie poparte k🤬a doświadczeniami w życiu (studenckie miasto, 90% ludzi jakich znam to j🤬i studenci, niemal wszystkie moje kobiety były studentkami z różnych kierunków, od żałosnej filozofii i ASP przez k🤬a akademię medyczną i bezpieczeństwo narodowe) i OGROMNA ilość studentek to kretynki. To, że dziewczyna jest na studiach nie oznacza, że jest inteligentna, zwłaszcza w Polsce.
I o TO mi chodziło, ty ubogi intelektualnie agresywny mentalny gimbie.

Poza tym pracuję w prywatnej firmie jako koordynator-kierowca, mieszkam ze swoją kobietą w (uważaj) własnym mieszkaniu na ciężkim kredycie i nawet nie jestem gruby (niestety staram się przytyć, bo brakuje mi 8 kg do wymarzonej wagi). No przej🤬y szerlok z ciebie.

Wpadł k🤬a imbecyl i obraża, "szybki" lopez, pies na baby, ja p🤬lę

Chyba tu komuś żyłka pierdząca p🤬lnęła. Fakt, może za mocno poleciałem, byłem jeszcze pijany więc ze skruchą mogę Cię przeprosić za przezwiska.
Ja wiem że jest masa kretynek na studiach, ale głownie mi chodzi o to, że tylko im jest przypisywany oral (temat). Chę wyjąśnić że wszystkie sa do tego zdolne! Każda ma w sobie trochę "kurewki" te puste oraz te które z którymi wytrzymasz resztę życia. Napisałem że z tym zjawiskiem dopiero spotkałem się na studiach, a Ty wyskoczyłeś jakbyś wszystkie studentki wrzucił do jednego worka. Studiuję kierunek wojskowo-lekarski, szczerze to kilka lat temu, gdy przychodziłem na studia byłem przekonany że nic tam ciekawego nie spotkam, prócz cnotek z lekarskiego i patologi z położnictwa. Jednak zostałem mile rozczarowany, a na dodatek mam dobry kontrast poziomu intelektualnego względem spraw łóżkowych na uczelni kobiet, już nawet nie chodzi o to co samemu udało mi się sprawdzić, ale też wymiana zdań między kumplami z roku, czy braćmi, którzy też tam studiują.

Ps: sic! jestem znów wcięty (końcówka sesji) mam nadzieję że tym razem nikogo nie obraziłem i się nie rozpisałem z glupotami.
Zgłoś