📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:35

Dla hejterów Ukrainców. Jeśli Ukraina upadnie to dopiero zobaczycie jaka będzie emigracja do Polski Ukrainców.
spilbergson napisał/a:
Dla hejterów Ukrainców. Jeśli Ukraina upadnie to dopiero zobaczycie jaka będzie emigracja do Polski Ukrainców.
ale zdajesz sobie sprawę że jest coś takiego jak granica , co za problem pociągnąć ten plot od Białorusi w dół na południe
spilbergson napisał/a:
Oni myślą, że wystarczy zamknąć granicę i załatwione. Np. ten:
krzysiek19b78 napisał/a:
ale zdajesz sobie sprawę że jest coś takiego jak granica , co za problem pociągnąć ten plot od Białorusi w dół na południe
Nawet nie potrafią sobie wyobrazić, że jak rzuci się na nią parę milionów ludzi na raz, to granica przestanie istnieć.
krzysiek19b78 napisał/a:
Polska będąc w UE nie dostanie zgody na zrpbienie czegoś takiego. No cóż możesz się z tym nie zgadzać ale jesteśmy wasalem UE i USA. Mi to kompletnie mi to nie przeszkadza. W najnowszej historii Polski po II wojnie światowej byliśmy przez około 50 lat byliśmy wasalem Rosji i nic szczególnego oprócz biedy społeczeństwa nie osiągneliśmy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie