Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:34
hellbwoi 2017-04-07, 17:24 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-07, 17:32 54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Belweder 2017-04-07, 17:40 1
Velture, ale często jest tak, że to zwykła ściema. Najczęściej pokazuje Ci tam wyniki tematyczne wcześniejszego wyszukiwania lub coś co może być powiązane z wcześniejszym wyszukiwaniem. Powiedzmy, że oglądasz filtry oleju, przechodzisz na oglądanie żarówek a proponowane podpisane " użytkownicy kupili również " będą np oleje silnikowe. Albo też zwykła przeróbka zdjęcia. Akurat takie coś nawet paint ogarnie
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-07, 17:44
Zgłoś
dumad 2017-04-07, 18:53
na allegro jest tak że pokazują propozycje, które mogą ci się spodobać.
Strona wyświetla je na podstawie wyników z przeglądanych wcześniej ofert.
To tak działa, wiem bo ostatnio często siedzę na ebay, allegro itp

Więc broda jest temu kto to wrzucił do neta nie patrząc niżej na swoje ostatnio przeglądane lub proponowane na ich podstawie produkty.
Zgłoś
hellbwoi 2017-04-07, 19:26 5
Zgłoś
manson__ 2017-04-08, 3:53 4
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-08, 7:02 9
Zgłoś
Najaranymurzyn 2017-04-08, 17:41
Rynek zweryfikował
Zgłoś
Karsa 2017-04-08, 20:36 1
@Velture
Mógłbyś też sam sprawdzić zamiast bronić fejka.

Nie mogłem znaleźć tej samej ale na wszystkich wyglądało to podobnie.
Zgłoś
Dexterous 2017-04-08, 22:13 5
Zgłoś
konto usunięte 2017-04-08, 23:11
Chmielu777 napisał/a:

@Velture
Mógłbyś (...)

Mógłbym wszystko jakbym chciał.
Ty mógłbyś zobaczyć, przeczytać i zrozumieć co ja napisałem.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem