Jakiś zj🤬y kominek gazowy, albo odpalanie benzyną. Niedaleko mnie, jak byłem dzieckiem baba polewała benzyną w piecu bo się nie chciało palić. A jak już się chciało palić to machała butlą w tą i na zad i podpaliła sobie mieszkanie
Nigdy jej nie lubiłem

aż broda jej się zapaliła
jak chodzi o dolewanie to niebezpieczne są te bio czy eko kominki na paliwa płynne, końcówka jak się dopala, a te paliwa że by nie j🤬y są na jakiś alko pali blado niebieskim ogniem którego jak jest widno nie widać za bardzo, łatwo domyśleć się jak wygląda finał, u znajomego ręce poparzone, firanki spalone, dobrze że były drzwi balkonowe blisko to baniak wyp🤬zielił ale deski na tarasie ucierpiały
jak chodzi o dolewanie to niebezpieczne są te bio czy eko kominki na paliwa płynne, końcówka jak się dopala, a te paliwa że by nie j🤬y są na jakiś alko pali blado niebieskim ogniem którego jak jest widno nie widać za bardzo, łatwo domyśleć się jak wygląda finał, u znajomego ręce poparzone, firanki spalone, dobrze że były drzwi balkonowe blisko to baniak wyp🤬zielił ale deski na tarasie ucierpiały
Już lepiej w palnik gazowy z wymiennymi butlami się zaopatrzyć ... koleżanka rozpalała benzyną młoda dziewczyna efekt poparzenia brzucha rąk i spalona kotłownia ... najgorsze że ma z 19 lat a blizny na brzuchu zostały :/
podpis użytkownika
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...
freddy.krueger napisał/a:
Już lepiej w palnik gazowy z wymiennymi butlami się zaopatrzyć ... koleżanka rozpalała benzyną młoda dziewczyna efekt poparzenia brzucha rąk i spalona kotłownia ... najgorsze że ma z 19 lat a blizny na brzuchu zostały :/
Nie zrazaj sie takimi rzeczami. Brzuch to nie wszystko...
Kobieta co nagrywała to chyba powietrze jej nawet do mózgu dotarło...