👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zapytam bo nie znam się na takim sprzęcie. To w ogóle mogło wypalić?
Pomijam fakt ze chłopak pewnie nie zauważył linki (albo została wcześniej urwana)
Pomijam fakt ze chłopak pewnie nie zauważył linki (albo została wcześniej urwana)
@up,
No jasne, że mogło wypalić, tylko koleś na filmie był za wolny
No jasne, że mogło wypalić, tylko koleś na filmie był za wolny

b0r000 napisał/a:
To w ogóle mogło wypalić?
Nie. Sprzęgło odśrodkowe zamontowane jest na wale silnika, połączenie silnik z przekładnią napędzającą tarczę tnącą jest możliwe tylko przez osiągnięcie odpowiednich obrotów wału silnika. Więc jak by szybko nie kręcił i tak nie odpali silnika w ten sposób.
ten osobnik powinien byc koloru czarnego z takim mysleniem a raczej jego braku.

@up
Czy ja wiem. Może na mechanice się nie znam, ale motunga wielokrotnie na pych odpalałem. Nie wiem jaką budowę ma silnik tej piły, ale nazywanie gostka debilem to przesada. Podejrzewam, że wiele sprzętów da radę odpalić bez rozrusznika.
Czy ja wiem. Może na mechanice się nie znam, ale motunga wielokrotnie na pych odpalałem. Nie wiem jaką budowę ma silnik tej piły, ale nazywanie gostka debilem to przesada. Podejrzewam, że wiele sprzętów da radę odpalić bez rozrusznika.

Majster debil. Tak się zniechęca do nauki. W imię czego? Połechtania chorego ego?
Proximat3 napisał/a:
@up
Ktoś, kto choć raz składał/naprawiał sprzęgło odśrodkowe w pilarce wie że takie "zapychanie" to debilizm. Porównywalny z zapychaniem motorówki...
Było jakieś badanie na uczniach podstawówki w Anglii. Spora część nie wiedziała skąd się bierze mleko, jajka itp. Dla nich odpowiedź była, że ze sklepu.
Coś znalazłem
polemi.co.uk/informacje/edukacja/brytyjczycy-nie-maja-o-tym-zielonego-...
Tak więc nie ma się co dziwić się, że potem rosną takie osobniki.
Coś znalazłem
polemi.co.uk/informacje/edukacja/brytyjczycy-nie-maja-o-tym-zielonego-...
Tak więc nie ma się co dziwić się, że potem rosną takie osobniki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie