👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
el_kadafi napisał/a:
Powinna być możliwość zabieranie piw.
Masz instrukcję jak go wyciągnąć:
podpis użytkownika

nie ma takiego języka w całym wrzechświecie,
znam wszystkie to wiem
znam wszystkie to wiem

Dźwięk podłożony bo ja jeszcze nie słyszałem żeby tak cyrylicę czytać i to jeszcze na w pół przez brzuchomówstwo w wiadomościach. Zna ktoś oryginalne video do tego dźwięku?

~Angel napisał/a:
Masz instrukcję jak go wyciągnąć:
nie patrz po sobie, ale piwko za materiał własny
To prezenter z Kazachstanu, jakiś tam uznany za niezwykłą dykcję. A to odpalanie diesla, to wyzwanie, którego się podjął. Coś w stylu stołu z powyłamywanymi nogami po ichniemu.
Jak tak na niego patrze to sobie myślę że ludzki twór genetyczny, jakiś taki za piękny, nienaturalny. To chyba że operacje plastyczne i tapeta na ryju.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie