📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:32

Nie widać za bardzo kiedy jej się oczy zamykają a kiedy otwierają
Fajne
Ciekawe, jak to działa... moze jakiś spec? Ktoś? Coś?
Czy to ma mechanizm omdlenia ortostatycznego?

Widać że się nudzi, nawet przysnęła na chwilę i końcowa mina nie pozostawia złudzeń że nie na takie wrażenia liczyła
JoSeed napisał/a:
Fajne
to chyba bardziej przy wstawaniu/siadaniu - trzeba by jej zrobić tilt test po wszystkim

lacrimal napisał/a:
to chyba bardziej przy wstawaniu/siadaniu - trzeba by jej zrobić tilt test po wszystkim
No to czemu takie krótkotrwałe omdlenia?
JoSeed napisał/a:
No to czemu takie krótkotrwałe omdlenia?
Uj wie moze to zzakochania - nie mam specjalizacji ani w omdleniach ani w miłości - szukajmy experta - zawsze się znajdzie

JoSeed napisał/a:
Fajne
Nie jestem specem, ale jako że widzę tu dużą powściągliwość emocjonalną to zakładam, że w tym przypadku chodzi o próg tolerancji na przeciążenia. Dokładniej to jak dany mózg reaguje na to gdy krew jest gw🤬townie przesuwana, a czasowo blokowana siłą od- i do-środkową.
Niektórzy się podduszają dla takich wrażeń. Może polubi
Odpadała głównie na dole przy dodatnim przeciążeniu więc może słabą ma pikawę. Ja też słabo znoszę przeciążenia.

Odpadała głównie na dole przy dodatnim przeciążeniu więc może słabą ma pikawę. Ja też słabo znoszę przeciążenia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie