Czyli o życiu w USA (i nie tylko) okiem Korei Północnej.
Po mimo niesamowitych ilości hipokryzji jakie ten film zawiera, zostały tam jednak przedstawione argumenty, z którymi ciężko się nie zgodzić.
Angielski wymagany oraz reszta w komentarzach.
Konto usunięte
2012-07-15, 17:09
Więcej filmików wp🤬l do pierwszego posta. K🤬a.
Konto usunięte
2012-07-15, 17:12
No wp🤬lałem do odpowiedzi ale z jakiegoś niewyjaśnionego powodu z powrotem podklejało mi do tematowego posta. Nie wiem o co chodzi. K🤬a.
Konto usunięte
2012-07-15, 17:13
Bo scala posty.
Konto usunięte
2012-07-15, 17:15
Linek, usuń tego posta. Te piwa należą się dla mnie
Konto usunięte
2012-07-15, 17:21
To coś z poczekalni nie wyjdzie.
Konto usunięte
2012-07-15, 17:21
Din napisał/a:
Linek, usuń tego posta. Te piwa należą się dla mnie
No już już, masz, nie płacz.

:*
Konto usunięte
2012-07-16, 10:56
jeśli ten film zawierałby także materiały o ZSRR i ChRL to byłby jedyny prawdziwy i najbardziej wiarygodny film dokumentalny pokazujący zło całęgo świata z którego można by było się wiele nauczyć, nie znaczy to oczywiście że fil nie pokazuje prawdy, ale tylko z jednego punktu widzenia.
To już wiem co będą te żółtki oglądac codziennie przez najbliższe 20 lat.
Konto usunięte
2012-07-16, 13:16
Trochę ciężko uwierzyć, że film powstał faktycznie w Korei Płn. Obejrzę dokładnie wszystkie części i się wypowiem. Piwko jednak leci, bo hamerykanów zabiłbym jeszcze przed Niemcami.
Konto usunięte
2012-07-16, 13:19
nie ma lepszego kłamstwa niż podlanego odrobiną prawdy
Ta... propagandowe filmy z Korei Północnej mówią prawdę, ale już TVN robi sieczkę z mózgów lemingów
Boże, co za jełopy...
Ja p🤬lę. Otworzyłeś mi oczy! Dokąd my zmierzamy!
Jutro melduję się w ambasadzie KRLD i proszę o azyl.
Ujawniając zachodnią propagande mogą umocnić własną. Sprytne te skośnookie sie zrobiły.
Film warto zobaczyć z pewnym dystansem, bo czasem przesadza, to jest w tym cholera troche racji.
Nie będę się wypowiadał na temat korei północnej jeśli tam nie byłem.Jesteśmy robieni w c🤬ja przez propagandę tuska i zachodu równie dobrze jak oni w korei.
podpis użytkownika
Nic co obce nie jest mi ludzkie