👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czuję, że jak mu Mariusz odpowiedź nagra to się chłopaczyna zamknie i przeprosi

Lewak z tvnu i polsatu... Widać, że gówniane media mają już dość prawdy o nich i o tym co się dzieje, więc próbują wprowadzić swojego "Maxa".
Już na wstępie ta osoba dała ciała, ponieważ zaczęła się naśmiewać z osoby, której wypowiedzi są przedmiotem tego filmiku. Takie podejście z góry oznacza brak rzetelności. Z każdą minutą trwania filmiku, jest niestety gorzej.
W sumie czekam teraz na odpowiedź Pana Mariusza M. Kolonko.
W sumie czekam teraz na odpowiedź Pana Mariusza M. Kolonko.

Cytat:
Redaktor naczelny naTemat.pl
Dziękuję, dobranoc.
( Gdybyś ktoś nie wiedział naTemat.pl to strona założona przez jednego z naczelnych lewicowych dziennikarzy w Polsce - nijakiego Tomasza Lisa ).
Wojna komentarzy!
Kto dostani pierwszy najwięcej piwek za swą genialną odpowiedź haha
Kto dostani pierwszy najwięcej piwek za swą genialną odpowiedź haha

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie