O widzę wysłannik tefałenu i Gówno prawdy z tego gościa.
Tyle na jego i tego co mówi temat:
Tyle na jego i tego co mówi temat:

c🤬j mnie obchodza jakies wojenki podjazdowe 2 dziennikarzy, jak znam zycie to pewnie jeden drugiemu kiedys puknął laske albo zajął miejsce w TV,
wyj🤬 to w p🤬du
wyj🤬 to w p🤬du

@Upy
Ciekawe który z was tego do końca wysłuchał...
Po czasie od zamieszczenia wnioskuje że żaden.
Od razu mówię że ten materiał zamieściłem aby SKONFRONTOWAĆ obu panów i nie opowiadam się po żadnej ze stron.
Od razu mówię że ten materiał zamieściłem aby SKONFRONTOWAĆ obu panów i nie opowiadam się po żadnej ze stron.
Gość bardzo celnie wypunktował niedociągnięcia Maksa, a jego telewizja tylko by zyskała wprowadzając zmiany przez niego proponowane.

no ciekawie prawi, tylko czekac az Kolanko powie jak jest :]
Nie rozumiem, koleś pokazuje że Mariusz Kolonko p🤬li pod publiczkę jak poj🤬y (co mu się często zdarza, pomiędzy rzeczami ciekawymi), ale cztery pierwsze komentarze pojawiające się w 6 minut po wrzucie 11-minutowego filmiku to tylko lamenty jakichś gimbusów.
alanhawk, borisklinga, jackjack - gratuluje szczytu debilizmu. Filmik dodany 20min temu, trwający 11 minut, komentarze dodane po czasie po którym nawet nie zdążyli byście go obejrzeć.
Niech zgadnę - pewnie w innych tematach pisaliście że ludzie to debile, łykają wszystko jak im się poda i nawet nie wysłuchają drugiej strony, która zresztą ma na pewno rację?
Niech zgadnę - pewnie w innych tematach pisaliście że ludzie to debile, łykają wszystko jak im się poda i nawet nie wysłuchają drugiej strony, która zresztą ma na pewno rację?
podpis użytkownika
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.

Profesjonalizm tego gościa wygląda tak, że przestawia swoją interpretację tych wydarzeń.
Przykład: gość pokazuje oblanie kwasem tych Brytyjek, tak jakby im się nic nie stało, pikuś - to co pokazał Max to hardkorowe blizny a one to lajcik nic im nie jest.
Przykłąd 2: Fakt że goście byli muzułmanami, jest bardzo istotny - bo to że zdarza się 5 przypadków nie-muzułmańskich nie zmienia faktu, że kozojebcy nie szanują kobiet a tym bardziej innego wyznania i oblewanie kwasem jest u nich częste. Więc tak ma to znaczenie żebyli kozojebcami.
Max może miał jakąś wpadkę ale bez przesady.
Przykład: gość pokazuje oblanie kwasem tych Brytyjek, tak jakby im się nic nie stało, pikuś - to co pokazał Max to hardkorowe blizny a one to lajcik nic im nie jest.
Przykłąd 2: Fakt że goście byli muzułmanami, jest bardzo istotny - bo to że zdarza się 5 przypadków nie-muzułmańskich nie zmienia faktu, że kozojebcy nie szanują kobiet a tym bardziej innego wyznania i oblewanie kwasem jest u nich częste. Więc tak ma to znaczenie żebyli kozojebcami.
Max może miał jakąś wpadkę ale bez przesady.

rexopl W takim razie czym on się różni od Kolonki ?? Jest tak samo wiarygodny co on i tak samo argumentuje. A tak Kolonko się podoba bo podobają wam się jego stwierdzenia a nie fakty z którymi się mija jak widać. I to mija się bardzo. Kolonko to populista który za kasę powie wszystko. No i ten ahmerykański akcent... Oh wow pewnie prawiczki mają mokro w majtach jak go słyszą.
Szczam_na_koło napisał/a:
@Upy
Od razu mówię że ten materiał zamieściłem aby Skonfrontować obu panów i nie opowiadam się po żadnej ze stron.
Nie ! Ten materiał wystawiłeś dla piw ! Ja jakbym chciał ich SKONFRONTOWAĆ to bym wysłał ten link do MMK na oficjalnym FB który max przegląda

Ps. Zmień swoje skonfrontować bo nie używamy caps locka

6:40
"atak zlecił jej zazdrosny chłopak"
ale ten chłopak był ciapaty, oglądałem program o tej pani kiedyś...
Więc ten pan też nie mówi jak jest
"atak zlecił jej zazdrosny chłopak"
ale ten chłopak był ciapaty, oglądałem program o tej pani kiedyś...
Więc ten pan też nie mówi jak jest