👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O widzę wysłannik tefałenu i Gówno prawdy z tego gościa.
Tyle na jego i tego co mówi temat:
Tyle na jego i tego co mówi temat:

@Upy
Ciekawe który z was tego do końca wysłuchał...
Po czasie od zamieszczenia wnioskuje że żaden.
Od razu mówię że ten materiał zamieściłem aby SKONFRONTOWAĆ obu panów i nie opowiadam się po żadnej ze stron.
Ciekawe który z was tego do końca wysłuchał...
Po czasie od zamieszczenia wnioskuje że żaden.
Od razu mówię że ten materiał zamieściłem aby SKONFRONTOWAĆ obu panów i nie opowiadam się po żadnej ze stron.

no ciekawie prawi, tylko czekac az Kolanko powie jak jest :]
alanhawk, borisklinga, jackjack - gratuluje szczytu debilizmu. Filmik dodany 20min temu, trwający 11 minut, komentarze dodane po czasie po którym nawet nie zdążyli byście go obejrzeć.
Niech zgadnę - pewnie w innych tematach pisaliście że ludzie to debile, łykają wszystko jak im się poda i nawet nie wysłuchają drugiej strony, która zresztą ma na pewno rację?
Niech zgadnę - pewnie w innych tematach pisaliście że ludzie to debile, łykają wszystko jak im się poda i nawet nie wysłuchają drugiej strony, która zresztą ma na pewno rację?

rexopl W takim razie czym on się różni od Kolonki ?? Jest tak samo wiarygodny co on i tak samo argumentuje. A tak Kolonko się podoba bo podobają wam się jego stwierdzenia a nie fakty z którymi się mija jak widać. I to mija się bardzo. Kolonko to populista który za kasę powie wszystko. No i ten ahmerykański akcent... Oh wow pewnie prawiczki mają mokro w majtach jak go słyszą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie