Jako że każdy zapewne miał okazję oglądać te żenujące filmiki jak ktoś nominuje innych do wypicia UWAGA! jednego piwa.. mam przyjemność zaprezentować nagranie nieco inne, wręcz humorystyczną driftingową odmianę zabawy (Która przynajmniej mi bardziej przypadła do gustu)
Spaliłbym kapora, ale mam FWD ;_;
DFM napisał/a:
@up
Ej idź .. tam ... gdzieś ... daleko...
Nie znasz tego BMW ? Typa też nie znasz ?
Tym miotało jak szatan? Bo to ktoś z JBB
Cytat:
Jako że każdy zapewne miał okazję oglądać te żenujące filmiki jak ktoś nominuje innych do wypicia UWAGA! jednego piwa.. mam przyjemność zaprezentować nagranie nieco inne, wręcz humorystyczną driftingową odmianę zabawy (Która przynajmniej mi bardziej przypadła do gustu)
wręcz humorystyczną driftingową odmianę zabawy
driftingową odmianę zabawy
driftingową odmianę
driftingową
super drift k🤬o
S................e
2014-02-15, 15:39
A jak gumy nie spalisz, to kupujesz komplet opon z felgami, czy obciągasz koledze?
zonk
2014-02-15, 16:09
blackbird969 napisał/a:
p🤬licie i nie jesteście prawdziwymi facetami jak nie wiecie co to za BMW i co to za typek
chyba Cię poj🤬o że każdy facet podnieca się jakimś starym bmw i jego pedalskim właścicielem.
Jeszcze BMW na gaz bo widać, że rezerwa na benzynie...
s................j
2014-02-15, 16:44
Ktoś mi w końcu k🤬a powie co to za pajac?
o................n
2014-02-15, 16:49
Nie znam nie oceniam
C................i
2014-02-15, 16:49
Człeku, autorze @Putis, z Bełchatowa jesteś? O k🤬a.
d................y
2014-02-15, 16:52
Jedziecie po tym ale kolejny szuka "fajnej" odmiany tej "zabawy". ehh.
i pincet funciorów w dupe, ale nie szkodzi na zmywaku w trzy dni zarobi na "nową furę".
1000 hp w e46 to ściema, misiu kolorowy, coś koło 550 km tam jest. A jeśli ktoś nadal nie trybi co to za auto - BMW e36 vel Germański Oprawca, główny bohater filmu "miota nim jak szatan", należące do gościa o ksywie Musk, do niedawna będącego członkiem ekipy Jazda Bardziej Bokiem. Auto znane również z "Our drift day" oraz "Ulice" JBB...
Nie jestem facetem bo nie znam jakiegoś typa co jeździ bmw i nosi wąskie spodnie? Powiedzcie to mojemu dziadkowi który walczył w II wojnie światowej. Na bank go nie zna i sra na jego wspaniałe BMW (które może mieć każdy z kasą)