Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
Odpowiedź na piwne nominacje
Putis • 2014-02-14, 23:43
Jako że każdy zapewne miał okazję oglądać te żenujące filmiki jak ktoś nominuje innych do wypicia UWAGA! jednego piwa.. mam przyjemność zaprezentować nagranie nieco inne, wręcz humorystyczną driftingową odmianę zabawy (Która przynajmniej mi bardziej przypadła do gustu)

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brzydkii 2014-02-15, 17:55 1
@up to że Ty jesteś babą nie znaczy, że masz w to mieszać dziadka
Zgłoś
Czekoo 2014-02-15, 19:02
Gdzie wy tutaj widzicie E36?
Przecież to jego nowa fura E46..
Zgłoś
MateuszNajlepszy 2014-02-15, 20:55
czeko moze lornetke ci kupic?
Zgłoś
Pulsdriver 2014-02-15, 23:22
Wszyscy się spinają że BMW a nikt nie napisał że depta go na zimnym.
Zgłoś
swGrzegorz 2014-02-15, 23:29
Pulsdriver napisał/a:

Wszyscy się spinają że BMW a nikt nie napisał że depta go na zimnym.

Ma takie sprzęty i depta na zimnym
youtube.com/watch?v=_R7fe084gSE
Zgłoś
Putis 2014-02-16, 9:10
Cytat:

stare BMW i wszystkie jasne. Skatowane i smród w garażu którego się szybko nie pozbędzie

Żenada jeśli uważasz że to że jest stare się liczy... To auto jest warte więcej niż co po niektóre E46 Po pierwsze to driftowóz - ktoś kto nie miał do czynienia z tym sportem temu ciężko zrozumieć że zrobienie chociażby E46/E90 do driftu to ogromne pieniądze. Po drugie to auto jest warte ze 20 tyś (sam sobie powiedz czy tyle masz na zabawkę do jazdy raz na jakiś czas) - M54B30 to koszt z 10 tyś + samochód i inne graty. Proszę żeby osoby które nie mają pojęcia o czymś się nie wypowiadały, dodatkowo pragnąłbym dodać że nie uważam zabawy w wyzwania za żenującą ale uważam że żenujące jest nominowanie się do wypicia JEDNEGO piwa <--- to ostatnie tyczy się osób które mają problem z czytaniem ze zrozumieniem. Aha jeszcze jedno - wiedziałem że będzie BUL DUPSKA

"Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa"
Zgłoś
zonk 2014-02-16, 10:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-16, 11:08
" jak ktoś nominuje innych do wypicia UWAGA! jednego piwa!"

tak piszą smutni rękojebcy, których nikt nie wyzwał, bo nie chce się przyznać do znajomości z takim przegrywem ;D

ps. wypij sześciopak jedynym duszkiem - pokaż im!
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-16, 19:40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-16, 20:15
Haha oczywiście rezerwa się świeci. Standard w beemkach
Pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy starych bmw
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-16, 20:50
a t oże to to z face??
Zgłoś
Puniek80 2014-02-16, 22:47
Ale ci*pa ina rezerwie jedzie.
Zgłoś
cinu314 2014-02-20, 17:41
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-20, 21:27
jumpertomek napisał/a:

Macie się o co dowalać...

marcin1630 on w porównaniu do Ciebie myśli i nie zajechałby własnego samochodu..

A co to twój przyjaciel?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem