👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

siwy989 napisał/a:
Osa atakuje tylko w niebezpieczeństwie...
Zgadzam się z tym co piszesz, ale on ma pszczoły

Po pierwsze to jest to rój pszczół. Osy to zupełnie inna bajka. Po drugie, pszczoły które się wyroją faktycznie są mniej agresywne co wynika głównie z tego, że mają wole pełne miodu który zabrały sobie na drogę oraz po to, by mieć co jeść przez pierwsze dni funkcjonowania nowej kolonii. Takie ociężałe pszczoły nie są skore do żądlenia. Mimo to ja bym swojego dziecka bez żadnej ochrony tak do roju nie zbliżał. Zawsze kręcić się może wokół kilka poirytowanych pszczółek. Wiele zależy od indywidualnych genów rodziny z której rój pochodzi. Zdaje się jednak że facet to profesjonalista i wiedział, że te pszczółki są mało agresywne. Poza tym możliwe, że skropione zostały wodą co sprawia że nie mają chęci latać.

Moim zdaniem odpowiedzialny! On tylko pokazywał córce jak sie bzyka a mógł inaczej

@up
nie bardzo chyba zapoznałeś się z tematem i prócz debilnego klnięcia nic mądrego nie wniosłeś -.-
nie bardzo chyba zapoznałeś się z tematem i prócz debilnego klnięcia nic mądrego nie wniosłeś -.-
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie