Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
R................s 2013-04-01, 16:02
to chyba na kasku pilota
Zgłoś
bloodwar 2013-04-01, 17:14
Na kasku pasażera w śmigłowcu, pilot dobrze wie co ma robić

podpis użytkownika

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Z................F 2013-04-02, 13:59 12
@up
Ze co? I w jaki sposob pasazer czyta to co ma na wlasnym kasku napisane, w lusterku? Bardziej sklaniam sie, ze to nalezy do pilota, a notke z tylu jego glowy beda mogli przeczytac pasazerowie.
Zgłoś
c................k 2013-04-03, 19:04 9
Nie powinno być "don't touch anything" ?
Zgłoś
r................0 2013-04-03, 19:05 3
Dont touch nothing... podobno podwójne zaprzeczenie w angielskim nie funkcjonuje. Experci od wszystkiego, jak to z tym jest?
Zgłoś
malvo 2013-04-03, 19:05
@caceek To tylko w języku polskim podwójne przeczenie jest nadal przeczeniem ;S

podpis użytkownika

non potest tacens
Zgłoś
kmg.al 2013-04-03, 19:06
@caceek @raper900 K🤬a, przez was zobaczyłem o co chodzi, a przedtem przeczytałem z anything. Damn you!
Zgłoś
Java7331 2013-04-03, 19:08 2
Myślę, że należy do pasażera, bo jeśli dostaje kask i widzi taką notę to raczej przeczyta nawet z ciekawości. No chyba, że pasażer siedzi za pilotem, ale jakie to ma k🤬a znaczenie, może to kierowcy taksówki...
Zgłoś
nakerax 2013-04-03, 19:13
Krótko, zwięźle i na temat, tak do żołnierzy trzeba. To jest z tyłu kasku nalepione?
Zgłoś
K................e 2013-04-03, 19:14
chciałem pogratulować wszystkim, którzy twierdzą, że ten kask należy do pasażera.

....
Zgłoś
S................l 2013-04-03, 19:15 1
Ehh, nie sluchalo sie na lekcjach angielskiego. Do not touch nothing to calkowicie poprawna forma, w doslownym tlumaczeniu " Nie dotykac niczego", natomiast z "anything" byloby to "nie dotykac czegokolwiek". Teraz widac roznice? Aha, tak, jestem ekspertem.
Zgłoś
m................7 2013-04-03, 19:21 1
Ehh, no nie słuchało się. Nothing zawiera przeczenie i nie potrzeba dodawać not. W tym zdaniu jest podwójne przeczenie i jest to oczywiście błąd. pozdrawiam
~ekspert od wszystkiego
Zgłoś
B................s 2013-04-03, 19:22 1
"and dont touch nothing" - oj oj, panów ktoś nie nauczył nie stosować podwójnego przeczenia w języku angielskim
Zgłoś
Proximate 2013-04-03, 19:22
@up

Jesteś gównem, a nie ekspertem.
Zajrzyj do wujka google, poza tym jak już wspomniał raper900 to jest to podwójne zaprzeczenie, widzę gimbie, że dawno angielskiego nie używałeś, więc jak masz swoje c🤬jowe mądrości przekazywać innym to idź na kwejka.
Pozdrawiam.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie