Zawsze jak widzę jakąś laskę co robi fotki/filmiki gdzieś w basenie przy willi albo na jachcie czy w innym luksusowym kurorcie to mam w głowie, że fiut którego codziennie musi ssać pamięta czasy 2giej wojny światowej....
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
VeIture napisał/a:
mam w głowie, że fiut którego codziennie musi ssać pamięta czasy 2giej wojny światowej.._
a co? twoje wyobrażenia kłócą się z tym że 30 latek może srać kasą?
VeIture napisał/a:
Zawsze jak widzę jakąś laskę co robi fotki/filmiki gdzieś w basenie przy willi albo na jachcie czy w innym luksusowym kurorcie to mam w głowie, że fiut którego codziennie musi ssać pamięta czasy 2giej wojny światowej....
Nie do końca. Może to być jacht np jakiegoś szejka czy jego syna, wtedy fiut pewnie tylko śmierdzi
tranzystor napisał/a:
Nie do końca. Może to być jacht np jakiegoś szejka czy jego syna, wtedy fiut pewnie tylko śmierdzi
Jeśli to jest jacht jakiegoś szejka, to wtedy jej klata jebie gównem

Halman napisał/a:
a co? twoje wyobrażenia kłócą się z tym że 30 latek może srać kasą?
Rzeczywistość pokazuje, że jednak częściej kasą sra 70-80 letni dziad, przy którym kręcą się takie zdegenerowane laski licząc na to, że jak się przekręci to coś im zapisze w spadku