👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cytat:
Żałuję, że załapałem, ale niestety musiałem się zniżyć do tak żałosnego poziomu intelektualnego, że czuję się teraz trochę zniesmaczony. Jeżeli chcesz ze mną rzeczowo dyskutować następnym razem, to naucz się jak budować poprawnie zdania w j. polskim, bo mając 26 lat i być obywatelem tego kraju, to troszkę wstyd pisać tak chaotycznie.
Okej, mimo wytknięcia błędu i zupełnie nic nie wnoszącego argumentu o poziomie (do którego musiałeś się niby zniżyć... yeah right

Skoro się tak "pozniżałeś" proponuję Ci zostać, bo masz problemy z oceną co jest ponad czym

Widzisz więc, może nie oglądasz "kreskóweczek" i nie grasz w gry... ale nawet w jednym procencie nie zauważasz w jaki sposób to się wpasowuje w kulturę masową (rozległy temat), mógłbym dyskutować, ale po co mam się marnować na kogoś, kogo nie stać na refleksję?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie