👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ktoś kiedyś powiedział że tylko cioty napalają się na anime. Pewnie gości leczy się z gejostwa.

A nie wystarczy przełączyć sobie na rzeczy, które będą nas interesować, jeśli przez przypadek trafiamy na rzeczy, które godzą w nasze poczucie smaku? Dziwna ta nagonka na anime, zważając że nikt przecież nie narzuca przymusu obcowania z tym. Pozdrowienia dla masochistów, którzy lubią się epatować i czują nieodparty przymus wewnętrzny "hejtowania ogólnego".

Szczęśliwa to chwila bo jej trud już skończony. Pozostały tylko halucynacje z niedożywienia, mróz i śmierć.
@BlackWiz
Dobrze mówisz, nigdy nie rozumiałem hejtowania rzeczy, o których ledwo wiemy, a nie musimy wcale z tym obcować. To samo dotyczy praktycznie wszystkiego. Nawet homosiów, przynajmniej tych, którzy nie próbują zwrócić na siebie uwagi, bo faktycznie ten sam temat wszędzie zaczyna powoli denerwować.
Dobrze mówisz, nigdy nie rozumiałem hejtowania rzeczy, o których ledwo wiemy, a nie musimy wcale z tym obcować. To samo dotyczy praktycznie wszystkiego. Nawet homosiów, przynajmniej tych, którzy nie próbują zwrócić na siebie uwagi, bo faktycznie ten sam temat wszędzie zaczyna powoli denerwować.

jak nie lubisz ogladac nie ogladaj nikt ci nie kaze wcale nie musisz krytykowac czegos no czym nic nie praktycznie nie wie
Ja was nie rozumiem. Po co hejtować anime, jak można hejtować Ż__ów, muslimów i cyganów? Sam czasem sobi obejrzę jakąś serię i powiem wam, że niektóre są bardziej sadystyczne niż pół harda ( taki Hellsing Ultimate na przykład)
łopatolog napisał/a:
Banner "Jaranie się się Japonią to pedalstwo..." za 3, 2, 1...
Proszę, żebyś nie czuł się zignorowany:

@up, morda tej kobiety zawsze, nieustannie i niezawodnie mnie bawi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie