📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:25
0to napisał/a:
Weszła jak Najman w matę .
Ja tam tych celebryckich drak nie śledze, ale Mata to ten co sie teraz przekrecil niedawno? Oni mieli taką przygodę?
ta, spróbuj ja dobrze nie wyruachać to zobaczysz jak twoj skarbek CB kocha
Wolałbym, żeby mi ktoś łomot spuścił, niż miałbym żyć z taką grubą babą. Weź takiej powiedz, że schabowego przypaliła...
"Taka kobieta to skarb 💛"
Taaaaak? To weź coś w domu przeskrob,a ci się odwidzi
Taaaaak? To weź coś w domu przeskrob,a ci się odwidzi
tars napisał/a:
Wolałbym, żeby mi ktoś łomot spuścił, niż miałbym żyć z taką grubą babą. Weź takiej powiedz, że schabowego przypaliła...
Żałosny komentarz. Pomogła chłopakowi, może to siostra, może matka, może zona nagranie słabe, ale widać, że ma ikrę i nie perdeoli się w tańcu.
Myślę że dla czołgu znalazłbym inne pieszczotliwe określenie niż "skarb".
Kilka lat temu oglądałem film o takim czołgu, miał tytuł "Fury"
Kilka lat temu oglądałem film o takim czołgu, miał tytuł "Fury"
sothis napisał/a:
Ja tam tych celebryckich drak nie śledze, ale Mata to ten co sie teraz przekrecil niedawno? Oni mieli taką przygodę?
To chyba by napisał Matę z dużej litery. Mała litera sugeruje że chodzi o matę na ziemi, czyli zaliczył parter
Generalnie kobita wie co robi, po pierwszym kopie utrzymała równowagę, poprawiła drugim i jeszcze szła na zwarcie. Generalnie jestem bardzo przeciwko kobiecej brutalności, ale ona wzbudza we mnie ciepłe uczucia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie