📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

Niby Polska ale przez cały filmik miałem wrażenie, że to sąsiedzi Rosjanie
Mi tam się wydaję, że akurat robi dobrze. Jakby zmienił kierunek pługa to połowa zawartości jezdni pewnie wylądowałaby na pasie w przeciwnym kierunku
a jakby jeszcze trafiło na kolesia który leci lewym pasem powyżej 100km/h to pewnie fajnie by się to dla niego nie skończyło.
Jak znam życie to kilkaset metrów z tyłu jechał drugi pług i zgarniał też na pobocze wszystko z tego drugiego pasa.
Ja tu żadnej afery nie widzę ale może się nie znam

Jak znam życie to kilkaset metrów z tyłu jechał drugi pług i zgarniał też na pobocze wszystko z tego drugiego pasa.
Ja tu żadnej afery nie widzę ale może się nie znam

Robić robi dobrze, tyle, że obok lub kawałek z tyłu drugi powinien jechać i spychać poza drogę. Ale ludzie i tak muszą szybko przejechać, to co tam jak trochę śniegu ich przysypie

a ja dodam, ze za nim jedzie drugi kilkaset metrow z tylu - juz kilku ekspertow sie tak wypowiedzialo, bo nie chcialo im sie przeczytac wczesniejszego komentarza...
Ten który to wrzucił chyba nigdy nie jechał autostradą. Na prawym pasie jedzie drugi pług. Pozdrawiam Polskę C, ja mam z Poznania 1,5h samochodem do Berlina (100% autostradą)
W mojej części Polski już od kilku lat.

19danio90 napisał/a:
w Polsce sa autostrady ? od kiedy ? to tylko zwykla 2 pasmowka
W mojej części Polski już od kilku lat.
dwakilo napisał/a:
Ten który to wrzucił chyba nigdy nie jechał autostradą. Na prawym pasie jedzie drugi pług. Pozdrawiam Polskę C, ja mam z Poznania 1,5h samochodem do Berlina (100% autostradą)
![]()
Cytat:
Na autostradzie pomiędzy Gdańskiem a Świeciem, odśnieżanie pasa nieodśnieżonego na pas odśnieżony, obydwa pasy nieprzejezdne.
Opis autora filmu z YT. Gdyby koleś zauważył, że jedzie drugi pług to by raczej filmiku nie wstawił.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie