Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Moby_Dick 2018-10-18, 9:41 13
Kawalerski na huśtawce o 9 rano Dalej nie komentuje.

podpis użytkownika

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
Cwiru 2018-10-18, 9:49 4
Moby_Dick napisał/a:

Kawalerski na huśtawce o 9 rano Dalej nie komentuje.

ten trwał 3 dni
Zgłoś
Pantilion 2018-10-18, 9:54 94
Na miejscu właściciela posesji wyp🤬olił bym was na zbity pysk i kazał zapłacić za szkody. Byłem na kilku kawalerskich, ale że można spędzać go na huśtawce tego to bym nie wymyślił

Cwiru napisał/a:

ten trwał 3 dni

Ja p🤬le trzy dni na huśtawce ubaw po pachy

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
Cwiru 2018-10-18, 9:57
szkody zostaly naprawione a hustawka byla tylko spontanicznym pomyslem
Zgłoś
PersivalusPerwersalus 2018-10-18, 10:03 1
Jak się tłumaczy haha, rozumiem że młoda para na hustawce A ty w środku na kanapkę
Zgłoś
Noside 2018-10-18, 10:03 9
@up Chyba ślub był tylko spontanicznym pomysłem, albo żartem ze strony dziewczyny, który zaszedł za daleko..

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
jbone 2018-10-18, 10:08 4
durnie....szkoda że nie poginęli to by było śmieszne
Zgłoś
Moby_Dick 2018-10-18, 10:09
Kawalerski na wagarach

podpis użytkownika

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
kretowicz14 2018-10-18, 10:16
Naj🤬y? To do domu!
Zgłoś
A................r 2018-10-18, 10:31
Co to za pomysł wstawiać nagranie pary gejów na huśtawce o 9 rano, którzy ją psują i podpisać "kawalerski" na sadola.
Zgłoś
maciuch2 2018-10-18, 10:38 18
Zgłoś
masonski-cyklista 2018-10-18, 10:39 3
Myślałem że w Polsce śluby homoseksualistów są nielegalne.
Zgłoś
pscoa 2018-10-18, 11:09 4
Czytam te komentarze ale Was p🤬dy bolą że chłopaki się bawią, wyjdźcie z tych jaskiń w końcu.
Zgłoś
Moby_Dick 2018-10-18, 11:16 14
pscoa napisał/a:

Czytam te komentarze ale Was p🤬dy bolą że chłopaki się bawią, wyjdźcie z tych jaskiń w końcu.

7 osób na filmie, temat ma 6 piw i jedno dodanie do ulubionych, a Ty pewnie jesteś "kamerzysta".

podpis użytkownika

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie