👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kamerzysta powinien wyprzedzić obydwa pojazdy i pokazać akcję z drugiej strony
Co miał w głowie, o to naukowcy się spierają.
Wiadomo natomiast, że pod maską tkwiło mordercze 60KM.
Wiadomo natomiast, że pod maską tkwiło mordercze 60KM.
A co miał mieć? Typ w aucie za nim wiózł pół bagażnika kokainy, to ten z przodu zajął radiowóz pierdołami.
Pewnie w radiowozie fajne świnie zobaczył i na szybko jedyna myśl jak zacząć bajerę

Zdarzyło mi się kilka razy, że podczas rozmowy telefonicznej zatrzymal się na światłach obok radiowóz. Policjanci popatrzyli na mnie, a ja i tak nie mając nic do stracenia nie odłożyłem tel tylko dalej rozmawiałem na bezczelnego.
I co?
I nigdy nic nie chcieli. Być może uznali, że skoro nie chowam w panice tel tylko nadal rozmawiam, to znaczy, że kogę i nawet nie warto zaczynać interwencji...
I co?
I nigdy nic nie chcieli. Być może uznali, że skoro nie chowam w panice tel tylko nadal rozmawiam, to znaczy, że kogę i nawet nie warto zaczynać interwencji...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie