Czyżby spawka rosjan ??
"Syryjskie służby ratownicze działające na terytorium kontrolowanym przez rebeliantów donoszą o zrzuconym przez helikopter pojemniku z trującym gazem. Kilka godzin wcześniej w tym samym miejscu zestrzelono rosyjski śmigłowiec.
Syryjscy ratownicy informują o toksycznej substancji rozpylonej w mieście Sarakib. Na nagraniach wideo można zaobserwować ludzi, którzy mają kłopoty z oddychaniem, duszą się. Według obserwatorów konfliktu trujący gaz został rozpylony w tej samej okolicy, w której kilka godzin wcześniej zestrzelono rosyjski śmigłowiec."
Źródło:
wprost.pl/swiat/10017666/Toksyczny-gaz-rozpylony-nad-miastem-To-odwet-...
"Na nagraniach wideo można zaobserwować ludzi, którzy mają kłopoty z oddychaniem"
niech się myją to oddychać będzie lżej....
oby odwet, niech tępią tych sk🤬ysynów.. kto jak nie oni?
g................d
2016-08-02, 23:02
C🤬j w dupę Turasom i Ruskim. Niech się nawzajem rozp🤬olą! Wyjdzie to na dobre Polsce i światu.
Już widzę nagłówki tvn-u

Biedne muslimki
N................y
2016-08-03, 0:38
deejay89 napisał/a:
...Na nagraniach wideo można zaobserwować ludzi, którzy mają kłopoty z oddychaniem...
No właśnie nie można, gdzie to wideo do c🤬ja ?
l................s
2016-08-03, 2:24
to samo bylo na poczatku wojny jeszcze zanim isis powstalo, jakto mowili, ze trzeba interweniowac w syrii zbrojnie bo assad uzyl broni chemicznej. c🤬j, ze w tym incydencie ucierpieli, miedzy innymi, zolnierze asssada... wystarczajaco dobry pretekst, zeby na szybko pchnac wniosek o kolejna wojne za nowy blizszy wschod. cale szczescie nie przeszlo przez senat i liczbe lordow czy innych chui, bo ludzie zaczynaja sie orientowac ze cos nie tak
Podoba mi się jak próbują ludziom wmówić że ten helikopter nie mógł dostarczać pomocy humanitarnej ponieważ miał, uwaga... PUSTE wyrzutnie rakiet. To jakie miał mieć? Pełne?
Prędzej Jankesi to zrzucili, żeby poszło na ruskich.
z tego co mówili w wiadomościach to był chlor... serio myślicie, że Ruscy posiadający pełną gamę broni biologicznej i chemicznej bawili by się beczką chloru?
Widać propaganda amerykańska jak jasny c🤬j...
Jeśli to prowokacja to mam i tak to w c🤬ju bo bym miał tylko uśmiech na ryju jakbym widział pole trupów tych szmatloglowych brudasow
podpis użytkownika
Ola gringo
Ja obstawiam, że saudowie albo żydzi podrzucili trefne pojemniki z gazem terrorystom, aby mieć pretekst do dalszej wojenki
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Cytat:
zrzuconym przez helikopter pojemniku z trującym gazem. Kilka godzin wcześniej w tym samym miejscu zestrzelono rosyjski śmigłowiec
skoro go zestrzelili to jak on ten gaz zrzucił?
@up czy ty jesteś tak głupi czy tylko udajesz? zastanów się czy ruscy posiadają tylko jeden śwmigłowiec?
Cytat:
@up czy ty jesteś tak głupi czy tylko udajesz? zastanów się czy ruscy posiadają tylko jeden śwmigłowiec?
posiadają jednego Putina

może to amerykańce zrzucili pojemnik, tak jak sami zaczęli tą wojnę w Syrii; c🤬j wie kto i czy w ogóle takie coś miało miejsce
ale ty pewnie wolisz pokemonów szukać zamiast myśleć