podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
forza nostra leggepodpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866Normalny człowiek zapadłby się pod ziemię ze wstydu, a nie dzielił się ze społecznością (c🤬j wie czego) takim gównem. Poj🤬a panienka.
Chyba w polskim k🤬idołku można się zapaść ze wstydu pod ziemie jak się zdupcysz.
Gówno w postaci gazowej to normalna czynność organizmu.
Jak ci pójdzie za głośno to mówisz przepraszam i tyle. Nie wiem czym się tu podniecać.
Polaki wychowane na katolicyzmie uwielbiają przepraszać za bycie człowiekiem.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Chyba w polskim k🤬idołku można się zapaść ze wstydu pod ziemie jak się zdupcysz.
Gówno w postaci gazowej to normalna czynność organizmu.
Jak ci pójdzie za głośno to mówisz przepraszam i tyle. Nie wiem czym się tu podniecać.
Polaki wychowane na katolicyzmie uwielbiają przepraszać za bycie człowiekiem.
Właśnie, k🤬a! Wk🤬ia mnie jaki ten świat jest zaściankowy i nie rozumie podstawowych funkcji fizjologicznych organizmu.
Ilekroć mam wzwód przechodząc obok podstawówki albo przedszkola to wszyscy od razu drą mordę "policja! zboczeniec!".
Troszkę k🤬a kultury i wyrozumiałości wy zaściankowe chamy j🤬e.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Ilekroć mam wzwód przechodząc obok podstawówki albo przedszkola to wszyscy od razu drą mordę "policja! zboczeniec!".
Następnym razem, po prostu załóż spodnie.
Normalny człowiek zapadłby się pod ziemię ze wstydu, a nie dzielił się ze społecznością (c🤬j wie czego) takim gównem. Poj🤬a panienka.
Dokładnie poj🤬a panienka, pewnie się dogadała z gościem ze zrobią ten zj🤬y filmik. Patrząc na twój nick ,,freaky" to zastanawiam się co ty robisz podczas przerwy w pracy.
ochydna dziewucha i jeszcze sie k🤬isko cieszy ze zj🤬a sie przy kolesiach
A tam p🤬lisz, jakby ci dała zwąchać majtki po tym pierdzie to pół roku jeszcze waliłbyś pamięciówkę do tego.
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.I will wear you like a condom.

podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org