Jeden z lepszych polskich seriali, luźno oparty na prawdziwych wydarzeniach. Scena z jajecznicą rozj🤬a, nie wyemitowali bo było już to nadmienione w alfabecie mafii.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Najlepszy polski serial, za odwróconych zawsze piwko
konto usunięte
2013-02-02, 16:18
ciekawa tematyka tylko mało realistyczny, jeśli chodzi o kryminalne to pitbull wymiata
konto usunięte
2013-02-02, 16:18
za alfabet mafii, za pitbulla, odwróconych to ja stawiam wódkę
Riposta Więckiego, na początku, przywodzi na myśl najlepsze riposty Kapitana Bomby.
Kapitalny serial, jeden z nielicznych polskich, które można oglądać w nieskończoność. Super tematyka i rewelacyjna obsada. Szkoda, że Kozłowskiemu się kipnęło, facet byl stworzony do tego typu ról.
za odwróconych zawsze piwko
do tego jeszcze pitbull no i glina lepszych seriali nie ma a no i początki oficera. Teraz produkują same dno!
Szkoda, że Kozłowskiego już nie ma wśród polskich aktorów... Jeden z najlepszych polskich aktorów.
konto usunięte
2013-02-02, 20:09
A ta scena z wróżką to mało kto wie, że to w rzeczywistości był Jackowski i był dosyć zżyty z Pershingiem
Pierwsza scena była w świadku koronnym albo odwróconych