👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać tę sprawność i tężyznę fizyczną. Z taką gracją wskakiwali na te drzewa, że pewnie ten dzik padł - ze śmiechu.

Nie ma nic piekniejszego niż dzik zagryzany zywcem przez psy.
Tylko mysliwi to jakies cioty, powinni mies jakas lance, tak jak kiedys polowało się na dziki i przebic dzika owa lancą.
Sadolowe p🤬deczki uprzedzam, wilki też zagryzają dzika żywcem, tylko nie ma kto go dobic.
Tylko mysliwi to jakies cioty, powinni mies jakas lance, tak jak kiedys polowało się na dziki i przebic dzika owa lancą.
Sadolowe p🤬deczki uprzedzam, wilki też zagryzają dzika żywcem, tylko nie ma kto go dobic.
Wystawić tego dzika 1 na 1 albo nawet 1 na 2 z którymś z tych pchlorzy, ciekawe czy też będą takie "odważne".
Tak, to są naganiacze. Kolega poligon6 widocznie swinki na obiad zagryza, ale ja się nie czepiam. A pies kontra dzik 1 na 1 wcale nie kończy się ucieczka, czy śmiercią psa. Po to psy są szkolone. Douczcie się trochę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie