👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zapomniałem zaznaczyć, że screen nie jest mój, a edytować postu już nie mogę

@up.
(Oj Tam, Oj Tam ) z czyms takim to sie powienienes chwalic
(Oj Tam, Oj Tam ) z czyms takim to sie powienienes chwalic

Spoko, nie ma się czego wstydzić
Śmiało zmień sobie nick na Alfi58

Nie wydaje Mi się żeby brazzers miał konto pocztowe na o2....
czasem żałuję że nie jestem atrakcyjna blondynką
o ile życie było by łatwiejsze

andreez91 chciałbyś szukać pracy i na każdej rozmowie robić loda starym zasyfiałym dziadom?

@agnothca chcesz opowiedzieć o swojej karierze, czy tak sobie właśnie wymyśliłaś, że tak trzeba?

agothca napisał/a:
andreez91 chciałbyś szukać pracy i na każdej rozmowie robić loda starym zasyfiałym dziadom?
A tam od razu robić loda, wolałby być pewnie pukany

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie