👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A niech by pies tylko raz zawarczał na mnie, to byłby jego pierwszy i ostatni raz.

po co to wk🤬iać zwierzę? Niektórzy to nie powinni mieć zwierząt

najbardziej przyj🤬y typ psa. ratlerkopodobne trzęsące się gówno z przerośniętym ego. i jeszcze ktoś mu ogon obciął, żeby wyglądał bardziej zj🤬ie.

dziaad napisał/a:
i jeszcze ktoś mu ogon obciął, żeby wyglądał bardziej zj🤬ie.
"No co ty, Stefan, to jest mały doberman, on jeszcze urośnie!"

To dowód, że Sebixy to niekoniecznie złe chłopaki. Po prostu przywdzianie dresika zmienia wszystkich w bestię

Jeżeli pies warczy na swojego właściciela to tak na prawdę właściciel warczy na swoje psa bo ten dał się zdominować

Koleś pokazał, że ten mały szczur jest wyżej w hierarchii niż on i jeszcze się tym pochwalił na YT.

Amadymea napisał/a:
A niech by pies tylko raz zawarczał na mnie, to byłby jego pierwszy i ostatni raz.
To tylko się k🤬a..., to znaczy okresu nie dostań przypadkiem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie