👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To jest jakaś zabawa? Mam zripostować obrazkiem?
Wygrałem, suki

Wygrałem, suki

wiesiors4 napisał/a:
To jest jakaś zabawa? Mam zripostować obrazkiem?
![]()
Obrazek
Wygrałem, suki![]()
Proboszcz i wikary zdjęli swoje szaty ?

jest nagonka na kościół po to żeby inni pedofile mogli sobie bez przeszkód po cichutku molestować

Powiem to jeszcze raz: nie ważne czy pedofilem jest ksiądz, nauczyciel, polityk czy twój stary, każdego powinno się potraktować 9mm w potylicę

Już powoli rzygać sie chce tym wszystkim ile można?? Wolę być katolem niż pier^&^%$%# muslimem , polska zawsze była krajem katolickim i dobrze mi z tym .

@wiesiors4
nie wiedzialem ,ze Twoi rodzice są aż tak postępowi
nie wiedzialem ,ze Twoi rodzice są aż tak postępowi

@marekrybnik: A kto ci broni być katolem? Przecież to nie = bronić księży na każdym kroku.
Właściwie po co wam księża? To nie mroczne wieki, gdzie chłop pańszczyźniany nie mógł przeczytać biblii sam, bo był analfabetą.
Właściwie po co wam księża? To nie mroczne wieki, gdzie chłop pańszczyźniany nie mógł przeczytać biblii sam, bo był analfabetą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie